СУПЕР СКАНДАЛ! В Ловеч откриха учебната година с песен на Азис, социалните мрежи се взривиха (ВИДЕО)

ТЕМА

СУПЕР СКАНДАЛ! В Ловеч откриха учебната година с песен на Азис, социалните мрежи се взривиха (ВИДЕО)

52797
на 16.09.2017
СУПЕР СКАНДАЛ!  В Ловеч откриха учебната година с песен на Азис, социалните мрежи се взривиха (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Кадри от първия учебен ден в ловешка гимназия, на които пред учениците, по време на училищното тържество, се изпълнява поп-фолк песен на Азис, вместо обичайните училищни песни, взриви социалните мрежи.

препоръчано

 „В програмата на училището за откриването на годината не е била включена тази песен - заяви директорката на Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги в Ловеч госпожа Драганнска. -  Това изпълнение се е случило, след като учителите и ученици са влезли в класните стаи. Много родители са свидетели. И самата аз се намирах в сградата . Ученикът е от гимназията. Това е Евелин, който учи в десети клас. Обучава се в специалност „Кетъринг“. Наистина е много темпераментен. Добро момче. Дори сам той пожела да се включи в пограмата със своя музикална техника. На самото тържество те поздравиха всички с „Йовано, Йованке“. За мен би било кошмар да искам откриване на учебната година с Азис“

„Случилото се явно е било лична поръчка“, заяви една от преподавателките.

Госпожа Лилова, която е директор на Центъра за деца със специални образователни потребности потвърди, че тя е направила клипчето за лична употреба.

„Направено е почти час, след като официалното откриване на учебната година приключи – разясни Лилова. – Аз и част от моите ученици бяхме гости на официалното открвинате на учебната година на гимназията. Вероятно вече съжаляват, че са ни поканили. Извинявам им се. Клипчето го направих за лична употреба. Детето, което изпълнява песента, ме помоли да му го изпратя. Стана техническа грешка и страшно недомислие от моя страна. Дължа извинение на целия екип на училището, на директорката. Изцяло моя е грешката. Освен тази песен, децата пяха „Македонско девойче“ и други песни. Записах именно тази песен, защото е популярна песен“.

 „Бях информиран за появилото се клипче в социалните мрежи – заяви пред господин Начев, началник на районния инспекторат по образованието. – Свързах се с директорката на Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги в Ловеч госпожа Драганска и разбрах, че въпросното събитие се е случило след официалното откриване на учебната година. Разпоредих проверка и поисках доклад. Ще бъдат разгледани всички факти и обстоятелства“.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК