АВТОРСКИ НОВИНИ

СУПЕР СКАНДАЛ В ПИК! Съдия №1 Лозан Панов и колегата му Топалов нахлули в кабинета на самоубилия се в София съдия, за да търсят документи! ЧАКАТ СЕ ОСТАВКИ!

Само в ПИК
СУПЕР СКАНДАЛ В ПИК! Съдия №1 Лозан Панов и колегата му Топалов нахлули в кабинета на самоубилия се в София съдия, за да търсят документи! ЧАКАТ СЕ ОСТАВКИ!
Дата
Дата
54586
Коментари
3
СУПЕР СКАНДАЛ В ПИК! Съдия №1 Лозан Панов и колегата му Топалов нахлули в кабинета на самоубилия се в София съдия, за да търсят документи! ЧАКАТ СЕ ОСТАВКИ!

Супер скандал е на път да разстресе съдебната власт, научи ПИК.

Медията ни узна, че председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов и колегата му от Софийския градски съд Калоян Топалов са нахлули в кабинета на самоубилия се съдия Ценов в кабинета му в Съдебната палата, за да търсят документи. 

Двамата прекарали повече от час в служебния офис на магистрата, който миналата седмица изненадващо реши да сложи край на живота си.

Нахълтването на Панов и Топалов в стаята на Цветан Ценов втрещило мнозина магистрати. Според тях висши съдебни началници са влязли в кабинета на Ценов, за да търсят документи, които евентуално биха ги компрометирали.

Разследващите все още не са установили причината, която е подтикнала Ценов да прекрати земния си път в разцвета на силите си.  

Както медията ни разкри първа, Ценов е издържал с пълен отличен конкурса за съдия в Софийския градски съд - институцията, в която се разглеждат дела срещу публично известни личности, депутати, министри и премиери. 

Вместо да продължи израстването си йерархията на Темида, обаче Ценов изненадващо е подал молба да се върне обратно в по-ниската инстанция - Софийски районен съд, където е започнала кариерата му. 

Негови колеги обясниха пред ПИК, че той е бил изключително съвестен съдия и голям работохолик. Гледал е интересни казуси, предстояло му е да правораздава и по делото за обявяването на ЦСКА в несъстоятелност. 

Ценов е живеел в столичен апартамент с родителите си. Майка му и баща му са в шок от трагичната развръзка и не могат да повярват, че чедото им е взело решение да сложи край на живота си.

Според наши източници, напоследък Ценов е изпадал в емоционални кризи. Засега не е ясна причината за тях.

В същото време от партия РЗС разкриха, че преди да се самоубие Ценов е бил подложен на унизителен разговор в кабинета на Топалов. Няма данни той да е оставил предсмъртно писмо. А дали Панов и Ценов не са търсили именно предсмъртно писмо, в което евентуално биха могли да бъдат споменати?

Самият Топалов мълчи по този въпрос. Очаква се той да бъде разпитан по време на досъдебното производство за смъртта на Ценов, засега като свидетел. 

Във всяка една уважаваща себе си държава поведение като това на Панов и Топалов има един възможен изход - незабавна оставка!

Още по темата
Ало, г-н Топалов, автокрадец №1 вилнее из София - ЛЪВИЦАТА, задига коли! Кога най-накрая ще се задействате или чакате да гепи и вашата кола?
Часовник
10:28
Най-известният автокрадец Светослав Петков - Лъвицата (на снимката вляво) продължава да вилнее из столичните улици.  Младият мъж е като тайфун - слабост са му луксозните джипове от марката...
Напиши коментар »
(3)
1
Смятате ли, че тази новина ще се тиражира в поръчковите телевизии и ще се потърси отговорност от тези гьон сурати ? Има си хора, които трябва да бъдат оплюти и опозорени и такива, за които се мълчи.
2
Този Панов мяза на стопроцентов пи ди раз, и без да е ге й.
3
Сега да видим дали ще опраскат Лупи ние с Пенгезов го оправдахме,защото се отчете човека пък и Гоце натисна здраво... Сега Лозанчо дали ще подаде,ама парите не миришат ! Илия Илиев бившия международник на ЦСКА е шеф по сигурността на информацията в ВКС,а е и бивш доносник и агент от ВКР та знае как стоят нещата, с Томето са си бъркали по дупките навремето. Чакайте още един самоотстрелян судия.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.