ТОП НОВИНАТА

Суров закон! Принцът на Дания не бил пуснат в австралийски бар, защото нямал документи

Само в ПИК
Суров закон! Принцът на Дания не бил пуснат в австралийски бар, защото нямал документи
Автор: ПИК
Дата
Дата
2940
Коментари
0
Суров закон! Принцът на Дания не бил пуснат в австралийски бар, защото нямал документи

49-годишният принц на Дания Фредерик и свитата му не били допуснати в бар в австралийския град Бризбейн късно вечерта, тъй като нямали в себе си документи за самоличност, съобщава DailyTelegraph.

Според новите австралийски закони, всеки посетител в питейно заведение след 22:00 часа е задължен да показва документ за самоличност, който да потвърждава възрастта му.

Ядосаният принц и хората му напуснали заведението, но се върнали с полицейски служители 15-ина минути по-късно, като представителите на органите на реда потвърдили самоличността на наследника на датската корона. Така принцът и приятелите му все пак успели да влязат в бара от втори опит.

„Това е изключително глупав закон – не крие недоволството си собственикът на бара. – Всички бяхме наясно, още като бе приет, че нещата бързо ще се превърнат в кошмар. Случилото се с принца е върхът на айсберга, тъй като с обикновенни посетители това става всяка вечер“.

Представители на кралското семейство на Дания този месец са в Австралия за участие във ветроходна гонка.

 

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Деца, какъв урок имаме днес? - Математика, госпожо. - Диктувам задача: "Две млади интелигентни жени изпили една бутилка водка. Пита се в задачата за какъв хикс им е трябвало след това да пият и червено вино?"