Сухопътните войски участват във възстановяването на Добрич

Животът днес

Сухопътните войски участват във възстановяването на Добрич

2665
на 28.06.2014
Сухопътните войски участват във възстановяването на Добрич
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Продължава помощта, която оказват модулни групи от Сухопътните войски във възстановяването на Добрич след наводнението. Днес 48 военнослужещи от военни формирования  в Шумен и Белене разчистват срутени къщи, изхвърлят строителни отпадъци почистват канализацията в града.

препоръчано

От 27 юни, когато се включиха във възстановителните дейности в Добрич, модулните групи работят в три от засегнатите части на града. Военнослужещите от първата група почистват отводнителен каналот натрупаните дървета, храсти и други отпадъци. До края на работния ден вчера те изчистиха над 400 метра от него.

Втората група участва в отводняването на станция на ВиК в Добрич, за да се възстанови нормалното водоснабдяване в града. С помощта на 4 моторни помпи вчера бяха изпомпени над 310 куб. метра вода.

Третата група от военнослужещи разчистват отломки, строителни отпадъци и наноси от тиня в района на Хуманитарната гимназия. Бяха извозени 130 куб. метра с отпадъци.

Изпълнението на задачите в помощ на населението от Добрич ще продължи и утре.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК