Съдебната власт в Перник изследва доверието на хората с анкета

ЧАС ПИК

Съдебната власт в Перник изследва доверието на хората с анкета

3100
на 03.11.2014
Съдебната власт в Перник изследва доверието на хората с анкета
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Анкета за доверието на гражданите в съдебната власт пуста на сайта си Окръжната прокуратура в Перник, пише "Мироглед". В проучването може да участват всички граждани, в т.ч. вещи лица и експерти.

препоръчано

Крайният срок за извършване на проучването и получаване на хартиеният носител в Окръжна прокуратура е до 30 ноември. Проучването се прави от комисия по публична комуникация във връзка с предстоящото изработване на комуникационната стратегия на съдебната власт.
Анкетата включва 11 въпроса. Те са свързани с работата на съдебната система като цяло, на Прокуратурата и на ВСС. Част от въпросите са свързани с информираността за работата на съда и прокуратурата, както и за основните проблеми на съдебната власт.
Анкетата е анонимна, а целта е да се потърси мнението на ключовите общности – магистрати, адвокати, други практикуващи юристи, съдебни служители, вещи лица, експерти, граждани, медии и неправителствени организации.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК