Съдия Желявска пред ПИК: Дянков ни обиди тежко

ТОП НОВИНАТА

Съдия Желявска пред ПИК: Дянков ни обиди тежко

7260
на 10.12.2012
Съдия Желявска пред ПИК: Дянков ни обиди тежко
Хората трябва да разберат, че "съдия" не е мръсна дума, че съдиите са достойни хора, които кротко и съвестно си вършат работата.от скандали в Съдебната система никой няма интерес. Като се омаскаряваме постоянно и методично, ние нанасяме само вреда както на самите нас, така и на държавата. Това заяви в интервю за агенция ПИК зам. председателят на Софийския градски съд Богдана Желявска. Тя е и председател на Българската съдийска асоциация. "Самият вицепремиер господин Дянков публично заяви, че ние не заслужаваме коледни премии, защото не само че нищо не вършим, ами и за нищо не ставаме. Това е обидно както за системата, така и за всеки от нас поотделно, да не говорим, че работим с непокрити щатове и при изключителна натовареност в някои части на България. На обществото трябва да се показват и положителните страни на системата, но това не зависи само от нашето Сдружение, необходим е диалог и с властите и с останалите неправителствени организации", категорична е г-жа Желявска. В 13 ч. очаквайте цялото интервю с Богдана Желявска.
препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво вещаят звездите за всяка зодия на Лазаровден
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК