Създадоха първото списание за едри жени (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Създадоха първото списание за едри жени (СНИМКИ)

30183
на 09.07.2016
Създадоха първото списание за едри жени (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Уитни Уей Тор, звездата в "Моят голям, пищен, фантастичен живот" по TLC , си спомня как когато е била в шести клас е седяла на задната седалка в колата на техните и е разглеждала модно списание, а сърцето ѝ се е късало защото е знаела, че никога няма да изглежда така.

препоръчано

 

Въпреки че е била още невръстно момиченце тя е съзнавала, че тялото ѝ няма такава структура и колкото и да отслабне и каквото и да направи, никога няма да бъде толкова слаба, следователно красива, защото нека си го кажем - съвременните медии по всякакъв начин се опитват да ни убедят, че ако не сме с тела на супер модели, значи не сме привлекателни. И сега тази млада дама, която някога е била дете, страхуващо се, че ще бъде отхвърлено заради своето несъвършенство, е на корицата на FabUplus. Цялата тя без да е изрязвана някоя част от нея, без да е обработвана по някакъв начин, за да изглежда по-малка. За нея това е истинска победа.

"Имам усещането, че медиите често се опитват да смалят pluse-size жените, да ги представят в светлина каквато според тях ще се хареса, а не такива каквито са наистина, затова много се радвам, че на тази корица бях себе си, цялата, не бе показана само главата ми, ами и пухкавите ми ръце, всичко", не крие радостта си тя.

Това се случва благодарение на Шанън Свингън-Джоунс, която създава уникално по рода си списание ориентирано само и единствено към pluse-size жените. Идеята на Шанън да създаде такова списание се заражда миналия август, когато докато тича, си купува фитнес списание, което изобилства от идеи за различни тренировки с тежести, които тя и приятелките ѝ със сигурност не биха могли да изпълнят, въпреки че са физически активни. Това я кара да се замисли колко са пренебрегвани пищните жени и как съдържанието в медиите е изцяло фокусирано върху слабите представителки на нежния пол. Затова тя решава да създаде – FabUplus – списание ориентирано към pluse size дамите, което да им представи фитнес, модно и т.н. съдържание, подбрано специално за тях.

Има материали на тема мода, които представят фешън идеи за пищни дами и подходящи за тях дрехи и трендове, не е пропуснат и раздела "Секс и връзки", чиято първа статия е озаглавена "Да надникнем в света на срещите на pluse size дамите", присъстват и интервюта със pluse size блогърки, модели и успели жени в различни сфери, които са с видимо пищна фигура, представящи своята философия за живота и учещи по-закръглените дами как да приемат телата си и да ги обикнат.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко
ПИК TV x
Д-р Калоянов с убийствен анализ: Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина се чувстват безнаказани. Посягайки на Колтуклиева, тези хора посягат на свободата ни! Това са новите комунисти и фашисти (ВИДЕО) Д-р Калоянов с убийствен анализ: Кирчо, Кокорчо и цялата жълтопаветна пасмина се чувстват безнаказани. Посягайки на Колтуклиева, тези хора посягат на свободата ни! Това са новите комунисти и фашисти (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК