Съобщаването на атентатора в Бургас било съгласувано с Израел

ЧАС ПИК

Съобщаването на атентатора в Бургас било съгласувано с Израел

6966
на 18.07.2014
Съобщаването на атентатора в Бургас било съгласувано с Израел
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Днешното съобщение за личността на атентатора в Бургас стана след като това беше съгласувано с израелските служби. Израел и България са две държави, които са в изключително приятелски взаимоотношения. Нашите служби работиха заедно и разследването протече възможно в най-плътно сътрудничество. Данните, с които разполагате в България, са данните, с които ние разполагаме в Израел и съответно това е информацията, която разпространяваме в другите партньорски държави, включени в разследването." Това каза посланикът на Израел за България Н. Пр. Шаул Камиса Раз по повод излязлото съобщение от Прокуратурата на Република България, че категорично е установена самоличността на извършителя на бомбеното нападение в Сарафово на 18 юли 2012 г., съобщи "Фокус". 

препоръчано

 „Българските служби положиха максимални усилия, извършиха много добри и професионални действия, както, разбира, се и правосъдният апарат в лицето на българската Главна прокуратура. Проявиха добър професионализъм и не избързаха с освобождаването на информация, която да е частична или пък погрешна. Напротив – те много професионално се погрижиха информацията, която подават, да е сигурна, проверена и конкретна”, каза Н. Пр. Шаул Камиса Раз и допълни: „Всички данни, които бяха разпространени и преди това изведени чрез следствените действия, помогнаха много за това по какъв начин „Хизбула” извършват своята дейност”.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК