СЪПРИЧАСТНОСТ! 900 души подкрепят Асен Гюрганчев, който прегази жена на пешеходна пътека и избяга

Региони

СЪПРИЧАСТНОСТ! 900 души подкрепят Асен Гюрганчев, който прегази жена на пешеходна пътека и избяга

16836
на 25.04.2017
СЪПРИЧАСТНОСТ! 900 души подкрепят Асен Гюрганчев, който прегази жена на пешеходна пътека и избяга
Автор:   ПИК

900 души са се подписали в подкрепа на Асен Гюрганчев – младежът, който прегази жена на пешеходна пътека в Пловдив и избяга от произшествието. Това стана ясно в Апелативния съд в Пловдив днес при гледането на мярката му за неотклонение, съобщава „Фокус“. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

„Подписката не моли за снизхождение. С нея съученици, родители, учители и класният ръководител искат единствено да стане ясно, че той е един отговорен, амбициозен млад човек, който е обичан и уважаван от съученици и учители“, каза защитникът на Асен Гюрганчев адвокат Йордан Дафчев.

Той представи подписката в съда и го призова да не подхожда бездушно към съдбата на 19-годишното момче, което ще бъде абитуриент тази година.

„Трябва да се разгледа личността на Асен – в млада възраст е, момче с отлични характеристични данни, отговорен, уважаван, обичан, винаги добронамерен, отличен ученик с амбиции за бъдещето си“, каза адвокатът и поиска по-лека мярка.

Според прокуратурата обаче има реална опасност момчето да се укрие, тъй като е млад и уплашен. За това говорят и действията му след произшествието, когато се е опитал да заличи следите, вместо да се предаде. Пред съдебния състав Гюрганчев каза,ь че съжалява и помоли за по-лека мярка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ОБНОВЕНА) Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК