Съпругата на Плевнелиев знаела за схемите с офшорните компании (документи)

Само в ПИК
Съпругата на Плевнелиев знаела за схемите с офшорните компании (документи)
Автор: ПИК
Дата
Дата
9129
Коментари
8
Съпругата на Плевнелиев знаела за схемите с офшорните компании (документи)

Графологична експертиза, която свързва Юлияна Плевнелиева с документите на кипърската офшорка на Росен Плевнелиев - ИНОКС, разкри TV7.

От документите, издавани от фирми на Росен и Юлияна Плевнелиеви, става ясно че Юлияна Йорданова-Плевнелиева е попълнила през 1999 г. справката към Окра България, която движи делата на офшорката ИНОКС, с данните на първата съпруга на държавния глава Вероника, и го е подписала на нея.

Друга експертиза извършена по настояване на медията от вещо лице към българската съдебна система, доказва че и първата, и втората съпруга на бъдещия президент са били напълно наясно с финансовите му операции.

 До момента прокуратурата не се е сезирала по случая.

Напиши коментар »
(8)
1
Жената поне беше на ясно за разлика от роско че бая батаци има около тях и за това се противопоставяше на болните амбиции на "мъжа си".....
2
БОЖЕ,БОЖЕ,ПОМАКА Е БГ-ОСТАП БЕНДЕР.ТОВА НИЩОЖЕСТВО ЯЛ,КРАДНАЛ И СЕ НЕНАСИТИЛ.МАНГАЛКАТА АЙШЕ Е ЗНАЕЛА ЗА МРЪСОТИИТЕ НА ТОЯ ПАЛАШ И ПОРАДИ ТАЯ ПРИЧИНА НЕ Е БИЛА СЪГЛАСНА ПЛЪХА ДА "ЗАЕМЕ" ТАЯ "ДЛЪЖНОС"..ТОВА НЕ СА СЕМЕЙСТВО,А БАНДА БАНДИТИ И ТОЯ МУХЪЛ БАРАБАР С ЦИГАНСКИЯ СИ КАТУН ДА СЕ МАХА В ГЪРЦИЯ ПРИ "ПАЛАТА" СИ.ОКАШМЕРИ ХОРА И ДЪРЖАВА ИДИОТА.
3
отговор на коментар
Айде всички гласували за Плевнята по 100 пръчки на голо да им доди акъла .Нали беше голямата работа помака сега се кефете ...
4
И ся кво-на кой жената е по-голяма мошеничка-на серго ли, на росен ли?
5
Нали му е съпруга, как няма да знае. Президента вече няма никаква тежест, непрекъснато се замесва в скандали.
6
Разбира се,че ще знае,как иначе?!
7
То цяла България знае , как най - близките му няма да знаят ?
8
Това е съвсем нормално, едва ли някой се е изненадал.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Жената на програмист го праща на пазар и му казва: - Вземи една пръчка салам... ако има яйца, вземи 10. След половин час той се връща с 10 салама. - Ама защо си взел 10 салама?!?! - Как защо? Имаше яйца...