Сърбия екстрадира няколко руски граждани, готвили терористични акции в Черна гора

Балкани

Сърбия екстрадира няколко руски граждани, готвили терористични акции в Черна гора

9299
на 28.10.2016
Сърбия екстрадира няколко руски граждани, готвили терористични акции в Черна гора
Автор:   ПИК

Експерти свързват посещението на съветника на Путин по въпросите на сигурността Николай Патрушев в Белград с този факт

Сърбия е екстрадирала няколко руски граждани заради доказано участие в подготовка на терористични акции в Черна гора след парламентарните избори там, съобщи „Данас”.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Както бе съобщено преди дни, в Черна гора бяха арестувани група лица, около 20, представили се със сръбски паспорти, които са готвили завземането на парламента в Подгорица и стрелба по участниците в митинга на опозицията.

Сръбският премиер Александър Вучич потвърди информацията, като допълни, че терористите са планирали акцията си заедно с чужди граждани. Очевидно, става въпрос за руснаци. Експерти смятат, че именно това е станало причина за екстреното посещеине на съветника на Владимир Путин по въпросите на сигурността Николай Парушев в Белград, завършило вчера.

Днес правителството в Белград отказа да коментира екстрадирането на руски граждани от страната.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алеза за 21 февруари - успехът намига на Близнаците, Везните ги очаква сензационен обрат
ПИК TV x
ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО ПИК TV! Мария Габриел с извънредно изявление за сглобката и ротацията: Няма да подпиша меморандума! Всичко си има граници - това е опит за политическа търговия и подялба на държавата между две коалиции (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК