С РАЗМАХ! Макрон с важни реформи в трудовото законодателство, подписа 5 декрета

Само в ПИК
С РАЗМАХ! Макрон с важни реформи в трудовото законодателство, подписа 5 декрета
Автор: ПИК
Дата
Дата
2106
Коментари
1
С РАЗМАХ! Макрон с важни реформи в трудовото законодателство, подписа 5 декрета

Френският президент Еманюел Макрон подписа пет ключови декрета за реформирането на трудовото законодателство, предава Ройтерс, цитирани от Фокус . Това са първите големи икономически реформи, които новата френска администрация предприема.

Новите закони, които бяха обсъдени обстойно с профсъюзите, ще сложат таван на обезщетенията при уволнение на служители. Законодателството ще даде по-голяма свобода на компаниите да наемат и уволняват служители.

Френският президент каза, че декретите ще станат закон в идните дни, но ще бъдат приложени на практика едва към края на годината.

Припомняме, че някои профсъюзи се обявиха срещу новото законодателство, чиято цел е да се насърчат бизнеса и икономическия растеж на Франция. Срещу промените имаше протести на профсъюзите и крайнолеви групировки.

Още по темата
Еманюел Макрон иска да играе ролята на посредник между Иран и САЩ
Часовник
00:02
Президентът на Франция Еманюел Макрон заяви, че иска да играе ролята на посредник между САЩ и Иран, за да може по такъв начин Техеран да участва в откриването на политическо решение на кризата в...
Напиши коментар »
(1)
1
ционистка марионетка ! на Ротшилд...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Фучи една патрулка по улиците, а от дясната страна ченге се показало през прозореца и крещи: Синьо!... Синьо!... Синьо!... Един човек се чуди : Тоя защо вика така? Друг му отговаря: Защо, защо... бурканът им се е повредил..