С 41 кандидати за общински съветници и 30 кандидати за кметове на кметства стартира кампанията на КП "Народен съюз" в Сливен

ЧАС ПИК

С 41 кандидати за общински съветници и 30 кандидати за кметове на кметства стартира кампанията на КП "Народен съюз" в Сливен

7828
на 30.09.2015
С 41 кандидати за общински съветници и 30 кандидати за кметове на кметства стартира кампанията на КП Народен съюз в Сливен
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Коалиция „Народен съюз“ Сливен откри предизборната си кампания с препълнен театър  „Стефан Киров“

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Старт на предизборната надпревара даде кандидатът за кмет на Сливен от КП „ Народен съюз“  Даниел Петров. Той представи част от приоритетите и целите на партията за подобряване на условията на живот в Сливенската община и представи и 41 кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в 30 села на община Сливен.  Водач е бизнесменът Стефан Пасков. Втори е Даниел Петров, трети е Антоний Андонов, шеф на застрахователен клон в Сливен.

На мащабното мероприятие присъства и съпредседателят на КП "Народен съюз" , лидер на „ Бъдеще и развитие за България“ и народен представител Светлин Танчев. Той се обърна пред препълнената зала с думите " За мен политиката не е да дойда да ви кажа, как трябва да живеете, как трябва да ръководите бизнесите си, живота и семейството си. Напротив ние имаме две уши и една уста, за да може двойно повече да слушаме, отколкото да говорим - това се отнася предимно за политиците."

Сливен бе един от градовете, които стояха като цирей на картата на България за това как се разходват европейските пари, каза Танчев в качеството си на председател на комисията по европейски въпроси и контрол на еврофондовете. Още от времето на управлението на Йордан Лечков Сливен получи разкопани улици, калища и нищо за което хората в града да се гордеят, подчерта той.

По думите му, ако всичко в общината е било наред нямаше залата да е толкова пълна при старта на кампанията на „Народен съюз“. Танчев благодари на присъстващите за подкрепата и активността им и ги призова да гласуват с бюлетина номер 4 за Сливен на 25 октомври.

Това са правилните хора, подчерта народният представител и допълни, че ако бъде подведен от тях или тръгнат в неправилна посока, той ще е първия, който ще се откаже от коалицията.

"Убеден съм, че това няма как да стане, защото това не са партийни креатури. Вие ще видите едни хора пред вас, които нямат политически опит, които също като мен се притесняват да застанат пред такава голяма аудитория и внимават в това, какво ще кажат и какво ще обещаят. Ще видите хора, които са рискували всичко да започнат своя бизнес и въпреки държавата и всички обстоятелства са останали в своите общини да създават работни места и да носят рисковете на бизнеса", каза Светлин Танчев.

Той поясни, че членовете и кандидатите за кметове и общински съветници на КП "Народен съюз" не са научени да се хранят от държавната хранилка.

"Това е начина да се промени нещо- когато се вкарат добри стопани. Не може само някой да идва да лапа, да се пращат едни пари по партийни централи, да се купуват гласове, помпозни кампании с грандиозни концерти и т.н. Това не слага хляб на нашата маса. Това не променя облика на нашия град и държава", подчерта Танчев.

Той призова хората да участват активно в предизборния процес и да следят, какво обещават всички политически сили. Според него трябва да бъдем активи не само в изборния ден, но и в нашето ежедневие. "Това е подхода, който аз изповядвам и подхода, който листата на Народен съюз изповядва. Надявам се на 25-ти октомври да покажем че Сливен може да има по-професионален начин на управление", завърши съпредседателят на КП "Народен съюз".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Александър Симов пред ПИК TV: ППДБ влязоха в коалиционната спалня на Борисов и започнаха да се събличат като палава любовница. Сглобката иска да отврати хората, за да не... Александър Симов пред ПИК TV: ППДБ влязоха в коалиционната спалня на Борисов и започнаха да се събличат като палава любовница. Сглобката иска да отврати хората, за да не...
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК