Тази 30 годишна жена реши да отстрани части от тялото си. На какво заприлича? Шокирана съм!

Забавно

Тази 30 годишна жена реши да отстрани части от тялото си. На какво заприлича? Шокирана съм!

849181
на 26.04.2016
Тази 30 годишна жена реши да отстрани части от тялото си. На какво заприлича? Шокирана съм!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Валерия е 30 годишна жена от Украйна, тя претърпява безброй козметични и пластични операции, защото има мечта – да изглежда като любимата си кукла Барби. На първите снимки ще видиш момичето преди трансформацията.

Тя е имала фигура, която много жени са искали, дори е печелила конкурс за красота. Валерия е завършила архитектура и е обожавана от всички, но изглежда, че това не я правеше щастлива и не я интересуваше.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

За да реализира своята мечта да прилича на любимата си кукла Барби, легна под ножа като няколко ребра са й отстранени, наред с операции на лице и скули и силиконов бюст. Нейната цел е да изглежда като кукла колкото е възможно.

Тук можем да си припомним, че и други хора са предприемали подобни „подобрения“ и някои от тях вече не са на този свят...

 

 

 

 

 

След операциите Валерия е критикувана, че изглежда като анорексичка.  Тя смята, че всички й завиждат и не се интересува от хорското мнение, щастлива е, че е постигнала мечтата си.





 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК