Такива жени ли искахте? Е, получихте ги!

Само в ПИК
Такива жени ли искахте? Е, получихте ги!
Автор: ПИК
Дата
Дата
19239
Коментари
9
Такива жени ли искахте? Е, получихте ги!

Момичетата от кориците не са това, което бяха. Моделите за подражение - също. Отворете Инстаграм, пуснете телевизора, огледайте се в нощните заведения. После в 12-13 годишните ученички.

Кажете ми какво виждате.

Виждате ли красота? Естетика? Нежност? Кажете честно.

Откога дългите несресани екстеншъни са задължителна част от визията на едно младо момиче?

Ами изкуствените мигли, толкова дълги, че не съм виждала момиче, което спокойно да може да си затвори очите?

Или пък абсолютно еднаквите шаблонно направени вежди? Нали казват, че именно веждите са част от идентичността на едно лице?

За каква идентичност може да говорим, когато всяко второ момиче над 13 г. изглежда като каките на 20+ от списанията?

Хора, кажете ми честно, защо тези момичета ви харесват?

За да изглеждат така, значи това се харесва, но наистина ми е любопитно, трябва ли да си създадеш нова, фалшива самоличност, за да бъдеш "харесвана жена" в България?

Защо тук дългите изкуствени нокти, екстеншъните, миглите са неразделна част от визията на жените?

Защо огромните хиалуронови, патешки устни са красиви?

Защо ви харесва да докосвате фалшиви скули и носове?

Защо издигате в култ изкусвените гърди?

Защо в България този фалш е символ на "секси" и поддържана жена?

Не ме разбирайте погрешно, не се обръщам само към мъжете, които се превъзнасят по всичко това, искат да го имат, да го покажат и да се похвалят. Въпросите ми са и към жените, които смятат за "нормално" и "красиво", млади момичета да причиняват това на лицата си. И към онези, които са си го причинили.

Да няма недоразумения - аз съм с две ръце за естетичните корекции, когато някой има нужда или желание да подобри себе си. И съм виждала прекрасни резултати и страхотна работа на български специалисти, които не създават нови идентичности, а просто... подобряват старите. Правят го с финес. И с желание. И с талант.

Но определено не разбирам защо тук, в България е някак модерно всяка корекция да е кардинална, видима и много прекалена? Защо в България се измести значението на думата "естетика"?

Казвам "в България", защото знаете, че повечето европейски жени не изглеждат по този начин. Защо тук си категоризирана като "поддържана жена", само ако отдалеч си личи, че си чест посетител на някой касапин, който си играе на Пикасо с човешките лица?

Мога да предположа само, че търсеното определя пазара...

Но наистина искам да знам крайният резултат от кориците и Инстаграм харесва ли ви?

Такива жени ли искахте?

И така ли искате да изглеждат дъщерите ви?

Източник: "Лентата"

Напиши коментар »
(9)
1
Напълно подкрепям и имам едно предложение към социологическите агенции. Направете проучване колко процента от мъжете харесват това Не е ли това поредното нашенско криворабрано МОДЕРНО!!!!!!!!
2
Чудовища
3
Задаваш въпроси----ще ти отговоря...Аз като български мъж НЕ ХАРЕСВАМ такъв тип жени.Смятам ги дори за противни.ДА,жената трябва да се поддържа както и мъжа.Веждите трябва да се чистят и оформят,лекия грим който да ПОДЧЕРТАВА лицето и визията на жена го приемам,но не и тежкия грим.Приемам дори и силикона,стига да е естетически издържан както и поставените импланти да бъдат изцяло или поне частично под мускула, и да са анатомични.Но не харесвам определено жени тип МЕГЗ..Това е отвратително--жена с изкуствена коса,мигли ,нос,скули,задник и прочие отвръщават.Особено жена с ЕКСТЕШЪНИ.Няма по гнусно нещо от това.И не на последно място да се държи като човек,а не като някаква тъпа фльорца която да дразни и да си мисли че вселената се върти около нея
4
В една жена -----говорим за физика.....Гледам единствено 2 неща ..ЗЪБИ и КОСА..Ако са естествени и здрави ( красиви) то това показва че жената е здрава и природно красива.Видя ли урод тип МЕГЗ ако ще и милиони да ми дават никога не бих създал поколение с нея.гнусна работа
5
Това е резултатът от чалга културата.
6
В БГ селтащината взе връх след 89.Сега берем плодовете.Спрете да гледате тези долнопробни предававания за воаьори.
7
цъфнали гербаджийки
8
ЗАЩО ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОЛОВИ ОРГАНИ.
9
Това е демонстративния резултат от изявата на откраднатите пари , от прости хора. Как елементарният простак ще се похвали пред себепододните си? Като завъди любовница, купи и кола, нооо за да се вижда от 100 километра, че е "поддържана" кухата му лейка иска подобна демонстративна "красота". Жалкото е, че жените за да си осигурят по-висок жизнен стандарт без да се трудят се подлагат на подобни издевателства. Едва ли осъзнават цената в бъдеще, която ще платят.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Весела Драганова
Весела Драганова
председател на Партия на българските жени
Ицо Хазарта
Ицо Хазарта
раппевец
Става на: 38 години
проф. Милчо Левиев
проф. Милчо Левиев
музикант, композитор и диригент
Става на: 80 години

Влиза пиян студент при професора на изпит и казва:

- Добър ден, господин професоре, приемате ли пияни студенти на изпит?

Професорът помислил и казал:

- Ми добре.

Студентът:

- Момчета, вкарвайте колегата!