Такова масово подслушване като сега не е било

ЧАС ПИК

Такова масово подслушване като сега не е било

10868
на 31.03.2013
Такова масово подслушване като сега не е било
Автор:   ПИК

Новите лица в БСП са само две, едното е Румен Гечев, министър на Жан

Последвайте ни в Google News Showcase

Такова подслушване като сегашното не е било никога, призна във "Всяка неделя" по Нова тв Румен Петков, бивш вътрешен министър. "По мое време бяха 8000 разрешения годишно, сега са 16 000. Така че никой не се съмнява, че е имало подслушвания", обяви той. Но упрекна Станишев, че е огласил инициалите на подслушвачите от СДОТО. 

препоръчано

"От цялата шумна смяна на "старите муцуни" в БСП се оказва, че новите лица са само две. Като едното е Румен Гечев, бивш министър на икономиката при проваления мандат на Жан Виденов", въздъхна Румен Петков.

"Комбинацията на икономически екип от Орешарски и Гечев е трудно да си представя, - призна си Петков. - Пламен Орешарски е блестящ управленец и би бил силен министър-председател, но номинацията му бе напавена "на тротоара", сиреч малко несериозно. Трябваше да бъде посочен от колективе орган на партията, а не така между другото. Жалко е, че партията не ползва целия си потенциал. Затова и Първанов е трябвало да бъде приобщен, а не избутан в миманса, както е сега".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 юли - сблъсъци на работното място за Лъвовете, Стрелците да не действат импулсивно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Тошко Йорданов: Когато корупцията е при ППДБ, те се правят на гламави. Асен Василев е настоявал за шеф на МВР-Хасково да бъде сложен негов човек по бански и излъга, че... (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Тошко Йорданов: Когато корупцията е при ППДБ, те се правят на гламави. Асен Василев е настоявал за шеф на МВР-Хасково да бъде сложен негов човек по бански и излъга, че... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК