Такова масово подслушване като сега не е било

ЧАС ПИК

Такова масово подслушване като сега не е било

10489
на 31.03.2013
Такова масово подслушване като сега не е било
Автор:   ПИК

Новите лица в БСП са само две, едното е Румен Гечев, министър на Жан

Последвайте ни в Google News Showcase

Такова подслушване като сегашното не е било никога, призна във "Всяка неделя" по Нова тв Румен Петков, бивш вътрешен министър. "По мое време бяха 8000 разрешения годишно, сега са 16 000. Така че никой не се съмнява, че е имало подслушвания", обяви той. Но упрекна Станишев, че е огласил инициалите на подслушвачите от СДОТО. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"От цялата шумна смяна на "старите муцуни" в БСП се оказва, че новите лица са само две. Като едното е Румен Гечев, бивш министър на икономиката при проваления мандат на Жан Виденов", въздъхна Румен Петков.

"Комбинацията на икономически екип от Орешарски и Гечев е трудно да си представя, - призна си Петков. - Пламен Орешарски е блестящ управленец и би бил силен министър-председател, но номинацията му бе напавена "на тротоара", сиреч малко несериозно. Трябваше да бъде посочен от колективе орган на партията, а не така между другото. Жалко е, че партията не ползва целия си потенциал. Затова и Първанов е трябвало да бъде приобщен, а не избутан в миманса, както е сега".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК