Таня Андреева: Няма да оставим болниците без пари

ЧАС ПИК

Таня Андреева: Няма да оставим болниците без пари

6685
на 04.07.2014
Таня Андреева: Няма да оставим болниците без пари
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Никой няма да си позволи независимо от цялото политическо говорене да остави болниците с неразплатена дейност, обеща здравният министър Таня Андреева.  Според нея в средата на годината се създава излишна психоза, а това са политически трикове, които няма да помогнат на никого.

препоръчано

„Това, което мога да кажа на колегите и на директорите на болниците, които ми се обадиха, че болниците ще получат заплащането си за дейност и няма да има върнати пациенти. Нека спрем с това, защото всяка година едно и също се повтаря”, каза министърът.

В здравното министерство е получено предложението от надзорния съвет на НЗОК за актуализация на бюджет. В момента ведомството изработва становището. То ще е в подкрепа да бъде помогнато на касата. По думите на д-р Андреева от 2010 година, от както ГЕРБ взели 1,5 млрд лв. от касата тя работи в непрекъснат дефицит.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК