Таня Андреева: Организацията на Спешна помощ след зверския инцидент с влака беше на ниво

ЧАС ПИК

Таня Андреева: Организацията на Спешна помощ след зверския инцидент с влака беше на ниво

4266
на 13.07.2014
Таня Андреева: Организацията на Спешна помощ след зверския инцидент с влака беше на ниво
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Предстои операция на помощник-машиниста след катастрофата при гара „Калояновец”. Това заяви в предаването „Неделя 150” по БНР министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева. 

„Петимата души, които са в Университетската болница в Стара Загора, са в стабилно състояние, предимно с мекотъканни наранявания, с които лекарите успяват да се справят. Прогнозата е добра за пострадалите. Предстои операция за помощник-машиниста, който е с разкъсвания на кръстните връзки на коляното. Новините от тази сутрин са добри”, обясни д-р Андреева.

препоръчано

По отношение на организацията на работата на медицинските екипи министърът я оцени много високо. „Колегите са се правили добре.

Организация вчера и на работещите в Спешната помощ, и на Спешно-приемно отделение на болницата е била на ниво. Аз им благодаря, защото вчерашната катастрофа беше много тежка и можеше да има много по-тежки последици”, каза още министър д-р Таня Андреева.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК