БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Татяна Дончева: Ясно е, че ДПС е свързана с Русия, както и че ДОСТ е свързана с Турция (ОБНОВЕНА)

Само в ПИК
Татяна Дончева: Ясно е, че ДПС е свързана с Русия, както и че ДОСТ е свързана с Турция (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
7540
Коментари
11
Татяна Дончева: Ясно е, че ДПС е свързана с Русия, както и че ДОСТ е свързана с Турция (ОБНОВЕНА)

Неведнъж сме били свидетели на изцепки на турския посланик Сюлейман Гьокче. Той създава не просто проблем в нашите междудържавни отношения, а и между хората от турския етнос. И тук стои въпросът за неговото отстраняване.Това заяви пред БНТ лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева.

Според нея "присъствието на Гьокче в клипа на ДОСТ не е негова работа". "ДПС и ДОСТ са се хванали гуша за гуша... Смятам, че на това трябва да се обърне особено внимание", отбеляза Дончева.

"Прави впечатление, че кампанията в Северна България и тази в Южна България, където са събрани етническите турци, върви по различен начин. В Северна България нещата са спокойни, в Южна България обаче очевидци казват, че има сблъсъци, в които привърженици на ДПС и ДОСТ са се хванали гуша за гуша", допълни тя.

"Трябва да призовем етническите турци да не дават право на глас за ДОСТ. Българските турци обичат спокойствието и реда и знаят дали някой ги дискриминира през последните 20 години. Че ще има определени емисари, които ще бъдат по-скоро проводници на идеи на Ердоган, е ясно. Но голяма част от българските турци не желаят да бъдат възприемани като хора, защитаващи интересите на Ердоган", заяви Дончева.

"Искаме прокуратурата и службите да си свършат работата по проверка на сигналите за действия, внушаващи, че турската държава се меси във вътрешните работи на страната. Не искаме нашата коалиция да бъде посредник между враждуващите лагери на етническите турци", подчерта Татяна Дончева и призова "да бъде взето правилното решение за всички участници в този процес".

"Ясно е, че ДПС е свързана с Русия, както и че ДОСТ е свързана с Турция", заяви още Дончева и допълни: "Нека хората си направят сметка дали искат да живеят в една европейски развиваща се държава. Очевидно отношенията с Турция няма да свършат добре и докато ни управлява сегашното правителство, ще има редица проблеми. Ние трябва да консолидираме българската позиция и за това не е необходимо да се правят само официални консултации. И тази позиция трябва да звучи от устата на всички български политици".

 

Напиши коментар »
(11)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Бомбето Радев слушайки простата утка Сланинова, ще ни докара до война!
3
ДА ДРУГАРКО ДОНЧЕВА-АКО,НЯКОЙ НАВРЕМЕ СИ БЕШЕ СВЪРШИЛ,РАБОТАТА СЕГА НЯМАШЕ ДА ГО КОМЕНТИРАМЕ!!!!ИЛИ ОДВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО,ОТ СЪЩЕСТВЕНИ НАБОЛЕЛИ НАЦИОНАЛНИ ВЪПРОСИ????ЗАПОЧНА СЕ-ГР.КОД И НЕЦЕНЗУРНО С-НИЕ,СРЕЩО КИРО ГЕЛА!!!
4
Ще бъде трудно и продължително, но Таня трябва да се лекува.
5
ТОЧНА ДИАГНОЗА...зная от доста години,когато е била прокурорка,че е била абсолютна САЧМА и културно са я изритали от Прокуратурата....абсолютон неуравновесена,на моменти неадекватна,говори глупости....приравнява ДОСТ и ДПС,като чужди партии....старо МОМЕ,това че имаш проблеми с нервите не ти позволява да говориш простотии...защото ДПС не е проруска партия,за разлика от ДОСТ,създадена от турския посланик...ДПС е българска партия,създадена след края на комунизма за да пази етническия мир и това да служи на България...не на Русия....просто си шматка....това,че Доган уважава Русия,както и Турция не му пречи да обича родината си България и да бъде истински патриот....
6
ДПС е проклятието на БГ - създадено от дс и Луканов. Доведе мюсулманите в БГ до просешка тояга ! ДПС е мафиотска структора...затова мюсулманите избират ДОСТ а не заради Ердоган ! ДОСТ 4%....ДПС 3%...и Доган в КАУША ! Паника в Сараите....Доган не изтрезнява !
7
бръмбари имаш в главата си....каква ДС бълнуваш бе профан...Луканов от ДС през 1990 беше вече човек на хора зад океана и затова руснаците го гръмнаха...а мюсюлманите не ДПс гие докарала до просяшка тояга,ами заедно с целия бг народ ги докара до просяшка тояга планът Ранът...ходи се шиб...й...
8
Дончева не миряса. Вече дърта пенсионерка, неонодена и то, и все със селския си диалект се влачи по студията. Ами, като само на село си била, как да ти дадем власт в държавата! Кой знае какви ще ги сътвориш! То не бяха лодки, вълци, овце....
9
за българска партия.ДОСЕГА НЯМА.
10
А Дончева с кого е свързана ... Изненада ли ще е ако кажа - БСП и Нинова? Не ги искаме тези хора в политиката!
11
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Албена Вескова
Албена Вескова
солистка на ансабъл "Българе"
Живко Тодоров
Живко Тодоров
кмет на Стара Загора
Става на: 36 години

- Ало, съседе? Извинявай за късното обаждане. Нещо жена ми дълго я няма. Да е минавала към теб случайно?

- Чакай, сега ще питам. - Кети, ти случайно ли дойде при мен, или целенасочено?