БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Тв звезди си взеха последно сбогом с Алис Крайчева

Само в ПИК
Тв звезди си взеха последно сбогом с Алис Крайчева
Автор: ПИК
Дата
Дата
28034
Коментари
0
Тв звезди си взеха последно сбогом с Алис Крайчева

Стотици приятели и познати си взеха последно сбогом днес с топ журналистиката на БНТ Алис Крайчева. Поклонението  се състоя  в църквата "Света София".

Присъстваха много близки, колеги, приятели на журналистката, известни личности, актьори и режисьори. Сред тях бяха Стефан Мавродиев и Славчо Пеев, водещият Драгомир Драганов, Ути Бъчваров, бившата шефка на БНТ Уляна Пръмова, Коко Каменаров, Георги Торнев, Светла Петрова, Кирил Гоцев, Стефан Димитров. Сред присъстващите се отличиха още и певицата Йорданка Христова, директорът на Народния театър Павел Васев .

Алис Крайчева бе положена в бял ковчег, който бе отрупан с много цветя.

Опелото продължи около час, след което присъстващите гости имаха възможност да си кажат последно сбогом с Алис Крайчева. Поклонението приключи с бурни аплодисменти.

Телевизионната журналистка с дългогодишна практика като репортер, автор, редактор и водещ издъхна на 23 септември рано сутринта във Военна болница в София след тежко боледуване от рак на панкреаса.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Съпругът към жена си:
- Утре майка ти има рожден ден. Какъв подарък да и вземем?
- Амии, някаква мебел или електродомакински уред!
- Електрически стол?