Тежка драма с певицата от "Биг Брадър"! Петя Буюклиева губи предречено от Кочовска бебе

ЧАС ПИК

Тежка драма с певицата от "Биг Брадър"! Петя Буюклиева губи предречено от Кочовска бебе

120163
на 05.12.2014
Тежка драма с певицата от Биг Брадър! Петя Буюклиева губи предречено от Кочовска бебе
Автор:   ПИК

Ванга й помогнала да зачене след два аборта

Последвайте ни в Google News Showcase

Две ясновидки имат ключова роля в живота на Петя Буюклиева, която и в Къщата на „Биг Брадър” не крие, че е суеверна. Певицата призна, че е влязла в риалити шоуто, носейки талисмана си от пророчицата Ванга, с който никога не се разделяла. Освен феномеът от Рупите и плевенската ясновидка Вера Кочовска е била съветница на изпълнителката на „Жена от всички времена”.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

„Ванга ми помогна да позная най-голямото щастие и да стана майка”, признава Петя и споменава само с добро името на пророчицата. Двете имали общо 3 срещи. Първата е в края на 1992 г., малко след като изживява огромна лична драма. Слизайки от изморителен самолетен полет, поп певицата загубва детето, което носи. За нея това е втори спонтанен аборт и е сломена,  тъй като цели 10 години чака дете от брака й с китариста Тони Георгиев. Надеждата и неувереността я отвеждат при Ванга.

„Беше един 19 декември, един ледовит ден, поледица... И пристигайки там, на площадчето, видях страшно много коли. И всички чакаха леля Ванга, защото тя не обичаше да й казват „баба”. Стоях там и треперех. От енергията. В един момент тя пристигна с бялата „Волга” - караха я от Петрич до Рупите с нея. Тя слезе и отсече: „Певицата ке я приемем трета”. Изумих се. Кога видя, че аз съм там!? Имах само един въпрос и през цялото време треперех като листо пред нея. „Ке родиш! Хубаво пееш! Изпей една песен за мен!“.

Буюклиева обаче не успява веднага да се съвземе от шока и й трябват цели 2 години да изпълни заръката на Ванга. Чак в албума си от 1994 г. записва балада, посветена на феномена от Рупите. Тогава двете се срещат за втори път и с получената благословия от пророчицата Петя става майка на момче още на следващата година. Детето се ражда живо и здраво и го кръщава на името на своя съпруг.

„Ванга ми каза да се спра с обиколките и концертите. Наистина стана така – спрях се за половин година вкъщи, забременях и родих по естествен начин на 34 години”, разказва певицата

Щастлива, че е станала майка обаче поп изпълнителката забравя за своята покровителка Ванга и се сеща да я посети, чак когато чува, че е болна и не й остава много. Посещението й в Рупите обаче не преминава добре – пророчицата отказва да я приеме и я изгонва от дома си, обидена, че е била забравена и че Петя не изпълнява заръката й – да доведе сина си скоро след раждането да го кръсти лично тя. Малко след това Ванга умира, а Буюклиева страда и до днес, че е оставила рана в сърцето на пророчицата.

Това обаче не й пречи да си потърси друга покровителка в лицето на също популярната родна ясновидка Вера Кочовска. Певицата мечтае и за второ дете – момиченце, и затова посещава феномена от Плевен. Кочовска е съвсем конкретна: „Когато баткото стане на 8, ще родиш и второ!“. И нейните думи са на път да се сбъднат. Макар да е минала 40, Петя е в отлична здравословна форма и наистина очаква второ дете.

В този момент обаче друга трагична случка преобръща живота й. Петя никога няма да забрави черната дата 15 октомври 2002 г., на която накуп умират най-скъпите й същества – майка й и бебето, което носи в утробата си.

Рано сутринта в Асеновград е убита нелепо на пътя Венета Буюклиева. Шофьорка без книжка на само 17 години помита майката на известната певица. Тя е откарана в болница с черепно-мозъчна травма и няколко часа по-късно умира.

Злокобната вест води до втора трагедия - заради шока от загубата на майка си певицата прави спонтанен аборт в четвъртия месец от бременността.

„Не можах да видя малкото си момиченце. Отиде си заедно с майка ми и потънах в невероятна пустош. Намерих обаче и сили да простя и не изисках от съда най-жестоката присъда за виновницата. Реших, че не е редно да отрязвам крилата на едно момиче”, обяснява изпълнителката на „Жена на всички времена”.

Петя е категорична, че от жестоката дупка успяла да излезе единствено благодарение на сина си Тони и мъжа си Стефан, които й били опора в най-тежките моменти.

С това обаче не свършват драматичните раздели в живота на Петя Буюклиева. В началото на миналата година тя загуби без време и съвсем неочаквано и сестра си. Каката на певицата почина само на 57 години от внезапна белодробна емболия. Лекарите били безсилни да помогнат, а Петя призна, че до днес се чувства смазана от поредния удар на съдбата и още не може да осмисли жестоката истина.

Според колегите й именно тежките загуби са причина за проблемите й с нервите и честата й избухливост, които запознати с трудния й живот й прощават. Съквартирантите обаче нямат и представа за трагедиите й и певицата се превърна в една от най-недолюбваните персони в Къщата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК