"Телеграф": ПИК е най-четеният новинарски сайт

ЧАС ПИК

"Телеграф": ПИК е най-четеният новинарски сайт

13161
на 19.07.2014
Телеграф: ПИК е най-четеният новинарски сайт
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ПИК е най-четеният новинарски сайт, сочи класацията на "Гемиус" за юни, пише в. "Телеграф". В разгара на банковите скандали и природните катаклизми у нас агенцията е привлякла вниманието на 1 166 552 уникални потребители. Те са направили над 20 милиона импресии в сайта.

На второ място е агенция "Блиц" с 826 285 уникални потребители и 52 401 092 импресии. В топ 5 попадат също сайтовете "24 часа", "Синоптик" и "Вести".

препоръчано

Общата класация на най-посещаваните български сайтове се оглавява от abv.bg, на втора позиция е vbox7.com а на трета отново е ПИК.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК