Телефонни измамници поискали от "жертвата" си още пари за почерпка

ЧАС ПИК

Телефонни измамници поискали от "жертвата" си още пари за почерпка

7543
на 16.07.2014
Телефонни измамници поискали от жертвата си още пари за почерпка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След като успели да измамят възрастна жена от община Стралджа по телефона и да вземат 4000 лева, наглите престъпници позвънили отново, за да й благодарят и да поискат още пари "да се почерпят".

препоръчано

За случая съобщиха от районното управление на полицията. Жертви на зачестилите през последно време случаи на телефонни измами в общината са главно самотно живеещи хора над 80-годишна възраст, коментират полицаи.

Кметовете на села в общината организират по утвърден график общи събрания, на които екипи от районното управление разясняват методите за телефонни измами и как да бъдат избегнати.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 54
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК