ТЕМИДА! Съдят продавач в складова база, свил 62 бона

Само в ПИК
ТЕМИДА! Съдят продавач в складова база, свил 62 бона
Автор: ПИК
Дата
Дата
2394
Коментари
0
ТЕМИДА! Съдят продавач в складова база, свил 62 бона

Районната прокуратура предаде на съд продавач в складова база за присвояване на химическа тор за 62 575.23 лева. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Мъжът е с инициали М. Т. и е обвинен за присвояване на чужди движими вещи – собственост на „Е.Ф.“ АД. Обвиняемият Т. работел като асистент-продавач в складовата база на търговско дружество в град Благоевград.

В периода от 1 юли 2013 г. до 16 септември 2013 г. той присвоил химическа тор тип Амониев нитрат и тип NPK, опаковани в торби по 25 кг и 50 кг, на обща стойност 62 455.92 лева. За улесняване на престъпните си намерения обвиняемият съзнателно ползвал неистински частни документи – складови дневници за различни месеци. На тях им бил придаден вид, че в графата „съставил“ са подписани от М. А. М., след което същите били представени в централата на дружеството пред счетоводител. По този начин обвиняемият извършил и улесняващо документно престъпление.

Освен химическа тор М.Т. присвоил и дневния оборот на „Е. Ф.“ АД в размер на 119.31 лева.

Още по темата
Уволнен продавач плаши шефа си заради забавена заплата: Аз теб ще те намеря някъде!
Часовник
14:22
Уволнен продавач заплаши да запали магазина, защото собственикът не му дал последната заплата. След освобождаването си мъжът изчакал известно време и на 9 август 2015-а се явил в търговския обект...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Резултатите от анкета на собствениците на Ферари и Ламборгини показват сериозни конструкционни проблеми в тези автомобили. Краката, които са достойни да се возят до шофьора, не се събират в тези автомобили!