Тереза Мей: През 2018 година британците ще си върнат увереността и гордостта

СВЕТЪТ ДНЕС

Тереза Мей: През 2018 година британците ще си върнат увереността и гордостта

8242
на 31.12.2017
Тереза Мей: През 2018 година британците ще си върнат увереността и гордостта
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Британците да си върнат увереността и гордостта през 2018 година очаква премиерът на Великобритания Тереза Мей. Това тя заяви в поздрава си към гражданите по случай настъпващата нова година, съобщи Би Би Си, цитирани от Фокус.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Макар Брекзит да е една от темите от изключителен приоритет за Лондон през 2018 г., правителството далеч няма да се съсредоточи само върху него, отбеляза министър-председателят.

„Повечето хора просто искат правителството да постигне добра договорка за Брекзит и точно това ще направим“, обеща Мей.

Тя добави, че воденият от нея кабинет ще се съсредоточи също така върху развитието на образователната система и строежа на нови училища, подкрепа за полицията и Националната здравна служба.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година Шефът на ДАНС Пламен Тончев пред ПИК: Операцията срещу Паскал започнала преди повече от 8 месеца, Живко Коцев е следен половин година
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК