Бомба

ТЕСТ: Изберете си плод и разберете какви любовници сте

Само в ПИК
ТЕСТ: Изберете си плод и разберете какви любовници сте
Автор: ПИК
Дата
Дата
15245
Коментари
0
ТЕСТ: Изберете си плод и разберете какви любовници сте

Със сигурност вече сте си направили куп тестове, за да разберете какъв е характерът ви, от какво се страхувате и кои са най-добрите ви качества. Но направихте ли тест, за да разберете как се справяте като любовници? Всичко, което трябва да направите, е да изберете един плод и да разберете какви любовници сте и какъв партньор ви подхожда.

Ето и резултатите:

1. Череша

Вие сте много отворени и директни, и смятате, че удоволствието и уважението са много важни за една любовна афера. Според вас, ако сексът не е добър и другите неща няма да си струват. Вие сте огнени и говорите открито за своите потребности. Лесно откривате ерогенните зони на партньора си и искате да опитвате нови и нови неща. Не предпочитате твърде срамежливи и прекалено студени партньори, защото веднага губите интерес.

2. Ягода

Вашите сексуални нужди са много силни, но вие знаете как да контролирате това. Обожавате дългата любовна игра, придружена от подходящи думи, защото това ви отпуска напълно. Вие сте страхотни в леглото, защото сте изключително чувствителна и страстна натура. Често показвате инициатива сами. Вие предпочитате да сте само с един стабилен партньор, защото сте по-спокойни и по-открити.

3. Кокос

Вие сте много привлекателни хора и няма човек, който да ви устои. Гледате на партньора си като на свой роб и очаквате той да изпълни всяко ваше желание в леглото. Вие предпочитате любовните игри да се случват във вашата спалня, и ако се появи някой, заради когото да развалите собствения си комфорт, това означава, че той е много специален за вас човек.

4. Грозде

Вие сте фини и нежни и искате да угодите на партньора си. Знаете как да правите любов, а в стриптийза, който можете да спретнете на партньора си сте истински богове. Знаете как да създадете специална атмосфера, на която и двамата да може да се наслаждавате. Вие обичате комплиментите и всяка похвала оказва влияние върху интензивността на вашето сексуално желание. Вие предпочитате постоянен партньор, защото сте романтични и не разделяте любовта и секса.

5. Череша

Вие блестите от сексапил и привличате много хора. Въпреки това е много трудно да се намери партньор за вас, който да ви задоволи. Нуждаете се от високоенергиен партньор, за да можете да наблюдавате темпото си. Когато откриете партньор, който ви подхожда, вие сте отворени за всички предложения и възможности, които имате.

6. Банан

Вие сте много креативни и не искате да говорите за любовния акт, а да действате. Имате доста отворен подход към секса и сте готови да опитате всичко, само ако намерите партньор, който е сложен добре. Любопитството, което ви е дар от детството, сега ви подтиква към редица експерименти. Ето защо често сменяте партньорите си.

 

 

 

 

трафикнюз.бг

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Ставане сутрин точно в пет, независимо колко е часът!”
(Военен)