ТЕ са небрежни, ужасни и понякога напълно глупави родители!

Забавно

ТЕ са небрежни, ужасни и понякога напълно глупави родители!

1143502
на 13.12.2016
ТЕ са небрежни, ужасни и понякога напълно глупави родители!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Всички ние сме наясно, че да си родител е трудна и отговорна задача, но рано или късно всеки се сблъсква с нея и с времето се учи. За съжаление тези родители изобщо не се интересуват от безопасността на своите деца или от техните чувства. Има двойки, които се опитват през целия си живот да имат бебе и чакат това събитие с такава радост, докато на други не им пука за детето и как то ще оцелее в този луд свят. И все пак децата ще оцелеят, въпреки всичко, после не задавайте въпроси защо поколението е такова или онакова, родителите са тези, от които децата се учат!

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лорер за служебния кабинет: Кавги между ГЕРБ и ГЕРБ (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лорер за служебния кабинет: Кавги между ГЕРБ и ГЕРБ (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК