Бомба

Това ВИДЕО взриви нета! Извънземни в Белия дом или измама?! (ВИДЕО)

Само в ПИК
Това ВИДЕО взриви нета! Извънземни в Белия дом или измама?! (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
18324
Коментари
7
Това ВИДЕО взриви нета! Извънземни в Белия дом или измама?! (ВИДЕО)

Шокиращ видеоклип, сниман от китайски турист, на който се вижда как хуманоид с голяма глава стои на покрива на Белия дом, предизвика бурна дискусия в социалните мрежи. Според уфолози няма съмнение, че съществото на кадрите е извънземно. Какво прави обаче то върху сградата, в която е настанен американският президент? Вероятно Доналд Тръмп има тайно споразумение с представителите на извънземната цивилизация, съобщава esoreiter.ru.

Вероятно извънземните са поставили под контрол американското ръководство, за да намалят риска от избухването на Трета световна война, която може да се води с атомни оръжия.

Според скептици видеоклипът е монтаж.

Туристът, снимал извънземното, разказва как докато се разхождал, видял, че някой се движи на покрива. Той включил веднага камерата си и впоследствие забелязал, че съществото е с прекалено голяма глава.

Напиши коментар »
(7)
1
Изглежда блядовете са намерили начин да вкарват самагона в САЩ....Той води до такова състояние на личността...
2
не само са извънземни, но са и дебили, а Тръмп е най-големия дебил сред тях, та за това са го сложили да ги представя
3
китайския турист говори ли руски?
4
Белия прах много по действа от колкото да си на водка.
5
Колко голяма глава, бе? Колкото вашите в ПИК? Най-обикновен работник, който може би проверява комините или извършва някакви ремонтни дейности. Наистина страхотно ме забавлявате. Затова ви и чета. Полчвам ви като психоаналитик, ама безплатен.
6
Това е DJ Smile, забравил е да си свали каската.;)
7
Оглежда се за таксито, а то закъснява...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.