Този мъж монтира тайна врата на пода в кухнята. Причината? Гениална!

Забавно

Този мъж монтира тайна врата на пода в кухнята. Причината? Гениална!

287329
на 09.04.2015
Този мъж монтира тайна врата на пода в кухнята. Причината? Гениална!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Обичам къщи, които са пълни с изненади.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Къщите би трябвало да са толкова уникални, колкото и собствениците им. Познавам хора, които са си направили кино стая, звукозаписно студио, басейн и дори караоке стая в домовете си. Но това е може би най-завладяващото подобрение в дома, което съм виждал от много време насам.

Но защо някой да си сложи прозорец на пода в кухнята? Накъде ли ще води този мистериозен вход?

Почти ми напомня за някой стар филм на ужасите, където някое имение е пълно със скрити врати и коридори. Дори се съмнявам, че мистериозната къща "Уинчестър", която е известна с вратите си към нищото и тайните си стълбища, има прозорец, към тайно мазе, на пода.

Барбара Стрейзанд има мол под къщата си, но не мисля, че тя има нещо, подобно на това.

Скролни надолу и виж някой изненадващи и весели снимки, които ще обяснят, защо да сложиш прозорец посредата на кухненския под е може би най-добрата идея, която си чул от много време насам.

Моля сподели тази статия със всеки любител на виното когото познаваш. Те може да посикат да инвестират в изграждането на нещо подобно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Уникални снимки

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК