ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва

Само в ПИК
ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва
Автор: ПИК
Дата
Дата
10843
Коментари
10
ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва

Апокалипсисът в България няма да настъпи, той вече е настъпил. България е в клинична демографска смърт. България изчезва. Това заяви директорът на Демографския институт към Българската академия на наука и изкуства (БАНИ) проф. Петър Иванов по БНТ, който казва, че бие камбаната от дълго време за демографския проблем в България, но нещата, за които говори не се приемали.

По думите му още преди 4 години в Брюксел имало конференция за демографските проблеми на ЕС и там бил изнесен доклад "България след българите" от комисаря по регионалното развитие. Тоест отдавна се мисли какво ще стане в България, когато българският етнос изчезне.

"Според изследване на БАН трябвало да се увеличи раждаемостта. Не става дума само за раждаемост, която наистина пада - от 183 000 през 1952 г. до 60 000 през 2015 г. , т.е. три пъти намалява. Смъртността също е най-висока в България - на първо място в света и се нарежда до страни като Чад, Гвинея Бисау, Афганистан, изпреварихме Лесото. И отрицателният прираст е най-голям в света", посочи професорът.

Той посочи и миграцията като компонент на демографската смърт, освен ниската раждаемост и високата смъртност.

"От двадесетте страни в света, които най-бързо намаляват и изчезват, 19 са бивши соцдържави. Това не е случайно. Има някакъв фактор, който действа в тази посока. Това се наблюдава и сред страните с най-много самоубийства, начело с Литва, Унгария и т.н.", посочи Иванов.

Данните на НСИ сочат, че самоубийствата са към 600-700 на година, но това не отговаря на истината. Много са и опитите са самоубийство, като съотношението на самоубийствата към опитите е 1 към 3, казва още професорът.

"На всеки 4 часа в България един човек се самоубива, като тук влизат и самоубийствата по пътищата, защото ако човек знае, че последствията са смъртоносни, той е самоубиец", посочи проф. Иванов.

Той коментира и въпроса за българския генофонд. "През 40-те години, след 9 септември, по данни на американски учени избитите от комунистическия режим са 330 000 души. Това са 6% от населението на България и то носители на добрия генофинд на страната - професори, учени, предприемачи".

Проф. Иванов посочи още, че НСИ крие броя на циганите в България, който нараства. "НСИ казва, че те са 300 000 и намалявали. Истината е, че циганите се увеличават 2 пъти на всеки 20 години. През 1934 г. те са 80 000, а сега са 1,5 млн. души".

"Българският етнос изчезва, изчезват хората със сини очи. Те са били 17,65% през 1934 г., а сега са 12 на сто. Няма да има руси хора, освен блондинки", каза професорът и посочи кой ще заеме мястото на изчезващата българска нация.

"Първата хипотеза, според Йоханес Хан, комисаря по регионално развитие на ЕС, е че 10 млн. европейци трябва да дойдат да живеят в България. БАН предлага да бъдат вкарани емигранти, включително от Азия и Африка. Третата аспирация е на Турция, която отдавна иска да завземе не само Родопския край. На четвърто място са големите братя Русия и САЩ, като последните се ориентират към циганския етнос, който ще преобладава след време".

"България е празно място и може да стане циганска държава, Бъдещето на тази земя не принадлежи на етническите България", пророкува песимистично ученият.

Още по темата
ДЕМОГРАФСКА КРИЗА! Над 1000 бебета по-малко са се родили у нас през 2016 г.
Часовник
23:26
Над 1000 бебета по-малко са се родили у нас през 2016 г. Това показва справка в регистъра за раждаемостта, съобщава Нова тв.  Това е и поредното доказателство, че демографската криза се...
Напиши коментар »
(10)
1
..... вече е и в политическия ни елит. Познаваме ги по начина на УПРАВЛЕНИЕ.
2
Аз лично мога да изтъкна и да алармирам за поне още 10 големи проблема на България. За част от тях имам предложения, как да се решат, а не съм професор от БАНИ. Кухи съвременни български учени. Решения трябват, или поне предложения, а не дърдорене на пейката пред блока.
3
българия е в демографска криза защото алчните български управници окрадоха държавата и няма условия за работа и възход ;всички емигрират -балгари ;цигани ;турци ;няма условия за отглеждане на повече деца с тия ниски доходи;това ще продължи докато не дойдат чужденци министри ; а тоя псевдо професор насочва гнева на хората в неправилна посока ;да каже коя националистична партия го финасира
4
Шайка Автор: Антон ТодоровИздателство: Милениум Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякога към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха катао "шайка" - персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайно. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчцеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, покази арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход".
5
Това е естествена реакция на българина . Как иначе да освободим тая руско-турска колония от крадливи цигани и още по крадливи комунисти. Като няма кого да крадат и кой да ги храни, те ще измрат като вируси, и тогава българите ще се завърнат да възродят държавата!!
6
Професорът е казал нещо, което се вижда и с просто око - циганите геометрически нарастват като брой, българите се топят... Но никой не прави нищо, защото апокалипсисът не е ДНЕС, няма да е и точно утре... а за ВДРУГИДЕН на никого от късогледите ни лидери не му пука. При 6 милиона останали българи и 1,5 милиона цигани - това е 25%! И все се намират многознайковци да опровергават мрачните прогнози, да изтъкват "други проблеми" (никой не казва, че ги няма), да плюят по този, който е казал каква е РЕАЛНАТА КАРТИНА. Ако имате малки деца и още повече - внуци, мислете как ще живеят те с 3 милиона цигани след 20 години - кой ще плаща данъци, кой ще издържа здравната система и кой ще служи в спецчастите, за да потушава все по-честите избухвания на социални конфликти. А, да, можете да гласувате и за партия ДРОМ, още сега.
7
Не е виновен Професора че казва истината, а виновни са ЕСИЧКИ политически боклуци след 1989 , те мислеха за себе си, за куварчетата си, виновна е мутренската политика, виновен е ГЕНОЦИДА, виновни са каналите за дрога и наркотици...виновен е и НАРОДА ч е е заспал и не знае да протестира и измита тази долна политическа паплач....е това е истината. Политиците работеха за богатството си и за лобитата..ето има големи крадени хотели по море и планини, магистрали, крадени заводи и бизнеси, но народа напуска и умира. Питайте политиците и ги судете. Престанете с Философсите дърдорения, отворете картите на истината и спасете България.
8
ЛЕДАХТЕ ЛИ РЕКЛАМНИЯ КЛИП НА БСП? Видяхте ли какво бъдеще и каква промяна готвят за децата ни? Цирк-балони-клоуни! Отново се подиграха с нас!
9
защо нищо не правиш? Само дрънкате глупости без да да търсите причините
10
и аз отдавна питам, но не само него. ЕДНА ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРИЧИНИ е фактическият дефицит на йод в страната. Но с подписите си зам.министри на здравеопазването, главният здравен инспектор и редица професори твърдят, че в България няма дефицит на йод. Един от тях дори заявява, че дефицит на йод е имало до преди 50 години. В България йод няма в земята и водата, няма да има в плодовете, зеленчуците и фуражните растения, съответно в месото, млякото, яйцата. По време на мащабно американско изследване докторите Браунщайн и Фероу стигат до извода, че само около 10% от йода в йодираната сол се усвоява от организма. Друг американски професор Aбрахам Г.Е. (Abraham GE) , акушер, гинеколог и ендокринолог в стремежа си да разбере защо японската нация е по-здрава от американската, стига до следните изводи: "Тайната за японското здраве и дълголетие се крие във високите количества алиментарен йод - и именно това спасява японците не само от рак на млечната жлеза, гушата, захарния диабет, високото кръвно, инфаркти и инсулти, но и удължава живота им средно до 83 години". "... Най-ефективният начин за унищожаване на нацията е липсата на йод в храната". "... Най-лекият и най-ефективен път за разстройство на здравето на нацията - това е дефицитът на йод в хранителните продукти." "... Дефицитът на йод в хранителните продукти е форма на вътрешен биотероризъм. "... Най-опасната форма на вътрешния биотероризъм е разпространение на йодофобна дезинформация..." "... Йодофобният биотероризъм е реална угроза за нацията и се маскира като защитник на щитовидната жлеза. "... Йодофобният биотероризъм може да бъде предотвратен посредством обучение на медицинските специалисти и общественността."
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Виктор Калев
Виктор Калев
актьор
Става на: 48 години
Енчо Данаилов (бате Енчо)
Енчо Данаилов (бате Енчо)
актьор
Става на: 60 години
Йордан Христосков
Йордан Христосков
бивш социален министър
Става на: 66 години
Нонка Матова
Нонка Матова
световен и европейски шампион по стрелба

- Муцка, не можах да разбера как направи толкова глупости за един ден..? -  Ааа, станах по-рано...