Вход
София
Времето в София 23 o C

ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва

ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва

на 21.03.2017
1037
10
ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва
Автор: ПИК
21.03.2017
10
1037

Апокалипсисът в България няма да настъпи, той вече е настъпил. България е в клинична демографска смърт. България изчезва. Това заяви директорът на Демографския институт към Българската академия на наука и изкуства (БАНИ) проф. Петър Иванов по БНТ, който казва, че бие камбаната от дълго време за демографския проблем в България, но нещата, за които говори не се приемали.

ДЕМОГРАФСКА КРИЗА! Над 1000 бебета по-малко са се родили у нас през 2016 г.

ДЕМОГРАФСКА КРИЗА! Над 1000 бебета по-малко са се родили у нас през 2016 г.

Над 1000 бебета по-малко са се родили у нас през 2016 г....

на 29.12.2016

По думите му още преди 4 години в Брюксел имало конференция за демографските проблеми на ЕС и там бил изнесен доклад "България след българите" от комисаря по регионалното развитие. Тоест отдавна се мисли какво ще стане в България, когато българският етнос изчезне.

"Според изследване на БАН трябвало да се увеличи раждаемостта. Не става дума само за раждаемост, която наистина пада - от 183 000 през 1952 г. до 60 000 през 2015 г. , т.е. три пъти намалява. Смъртността също е най-висока в България - на първо място в света и се нарежда до страни като Чад, Гвинея Бисау, Афганистан, изпреварихме Лесото. И отрицателният прираст е най-голям в света", посочи професорът.

Той посочи и миграцията като компонент на демографската смърт, освен ниската раждаемост и високата смъртност.

"От двадесетте страни в света, които най-бързо намаляват и изчезват, 19 са бивши соцдържави. Това не е случайно. Има някакъв фактор, който действа в тази посока. Това се наблюдава и сред страните с най-много самоубийства, начело с Литва, Унгария и т.н.", посочи Иванов.

Данните на НСИ сочат, че самоубийствата са към 600-700 на година, но това не отговаря на истината. Много са и опитите са самоубийство, като съотношението на самоубийствата към опитите е 1 към 3, казва още професорът.

Сергей Станишев: България е в демографска катастрофа, нацията ни върви към изчезване

Сергей Станишев: България е в демографска катастрофа, нацията ни върви към изчезване

Естествено е да има въодушевление сред редиците на БСП...

на 12.01.2017

"На всеки 4 часа в България един човек се самоубива, като тук влизат и самоубийствата по пътищата, защото ако човек знае, че последствията са смъртоносни, той е самоубиец", посочи проф. Иванов.

Той коментира и въпроса за българския генофонд. "През 40-те години, след 9 септември, по данни на американски учени избитите от комунистическия режим са 330 000 души. Това са 6% от населението на България и то носители на добрия генофинд на страната - професори, учени, предприемачи".

Проф. Иванов посочи още, че НСИ крие броя на циганите в България, който нараства. "НСИ казва, че те са 300 000 и намалявали. Истината е, че циганите се увеличават 2 пъти на всеки 20 години. През 1934 г. те са 80 000, а сега са 1,5 млн. души".

"Българският етнос изчезва, изчезват хората със сини очи. Те са били 17,65% през 1934 г., а сега са 12 на сто. Няма да има руси хора, освен блондинки", каза професорът и посочи кой ще заеме мястото на изчезващата българска нация.

"Първата хипотеза, според Йоханес Хан, комисаря по регионално развитие на ЕС, е че 10 млн. европейци трябва да дойдат да живеят в България. БАН предлага да бъдат вкарани емигранти, включително от Азия и Африка. Третата аспирация е на Турция, която отдавна иска да завземе не само Родопския край. На четвърто място са големите братя Русия и САЩ, като последните се ориентират към циганския етнос, който ще преобладава след време".

Демографска криза: 764 училища затворени у нас за 14 години

Демографска криза: 764 училища затворени у нас за 14 години

764 общински и държавни училища са закрити през...

на 28.01.2017

"България е празно място и може да стане циганска държава, Бъдещето на тази земя не принадлежи на етническите България", пророкува песимистично ученият.

Сподели:
свързани новини
Изчезват синеоките и руси българи Изчезват синеоките и руси българи
Русите и синеоки българи като Васил Левски скоро ще...
на 20.03.2017
Напиши коментар »
(10)
1
..... вече е и в политическия ни елит. Познаваме ги по начина на УПРАВЛЕНИЕ.
2
Аз лично мога да изтъкна и да алармирам за поне още 10 големи проблема на България. За част от тях имам предложения, как да се решат, а не съм професор от БАНИ. Кухи съвременни български учени. Решения трябват, или поне предложения, а не дърдорене на пейката пред блока.
3
българия е в демографска криза защото алчните български управници окрадоха държавата и няма условия за работа и възход ;всички емигрират -балгари ;цигани ;турци ;няма условия за отглеждане на повече деца с тия ниски доходи;това ще продължи докато не дойдат чужденци министри ; а тоя псевдо професор насочва гнева на хората в неправилна посока ;да каже коя националистична партия го финасира
4
Шайка Автор: Антон ТодоровИздателство: Милениум Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякога към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха катао "шайка" - персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайно. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчцеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, покази арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход".
5
Това е естествена реакция на българина . Как иначе да освободим тая руско-турска колония от крадливи цигани и още по крадливи комунисти. Като няма кого да крадат и кой да ги храни, те ще измрат като вируси, и тогава българите ще се завърнат да възродят държавата!!
6
Професорът е казал нещо, което се вижда и с просто око - циганите геометрически нарастват като брой, българите се топят... Но никой не прави нищо, защото апокалипсисът не е ДНЕС, няма да е и точно утре... а за ВДРУГИДЕН на никого от късогледите ни лидери не му пука. При 6 милиона останали българи и 1,5 милиона цигани - това е 25%! И все се намират многознайковци да опровергават мрачните прогнози, да изтъкват "други проблеми" (никой не казва, че ги няма), да плюят по този, който е казал каква е РЕАЛНАТА КАРТИНА. Ако имате малки деца и още повече - внуци, мислете как ще живеят те с 3 милиона цигани след 20 години - кой ще плаща данъци, кой ще издържа здравната система и кой ще служи в спецчастите, за да потушава все по-честите избухвания на социални конфликти. А, да, можете да гласувате и за партия ДРОМ, още сега.
7
Не е виновен Професора че казва истината, а виновни са ЕСИЧКИ политически боклуци след 1989 , те мислеха за себе си, за куварчетата си, виновна е мутренската политика, виновен е ГЕНОЦИДА, виновни са каналите за дрога и наркотици...виновен е и НАРОДА ч е е заспал и не знае да протестира и измита тази долна политическа паплач....е това е истината. Политиците работеха за богатството си и за лобитата..ето има големи крадени хотели по море и планини, магистрали, крадени заводи и бизнеси, но народа напуска и умира. Питайте политиците и ги судете. Престанете с Философсите дърдорения, отворете картите на истината и спасете България.
8
ЛЕДАХТЕ ЛИ РЕКЛАМНИЯ КЛИП НА БСП? Видяхте ли какво бъдеще и каква промяна готвят за децата ни? Цирк-балони-клоуни! Отново се подиграха с нас!
9
защо нищо не правиш? Само дрънкате глупости без да да търсите причините
10
и аз отдавна питам, но не само него. ЕДНА ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРИЧИНИ е фактическият дефицит на йод в страната. Но с подписите си зам.министри на здравеопазването, главният здравен инспектор и редица професори твърдят, че в България няма дефицит на йод. Един от тях дори заявява, че дефицит на йод е имало до преди 50 години. В България йод няма в земята и водата, няма да има в плодовете, зеленчуците и фуражните растения, съответно в месото, млякото, яйцата. По време на мащабно американско изследване докторите Браунщайн и Фероу стигат до извода, че само около 10% от йода в йодираната сол се усвоява от организма. Друг американски професор Aбрахам Г.Е. (Abraham GE) , акушер, гинеколог и ендокринолог в стремежа си да разбере защо японската нация е по-здрава от американската, стига до следните изводи: "Тайната за японското здраве и дълголетие се крие във високите количества алиментарен йод - и именно това спасява японците не само от рак на млечната жлеза, гушата, захарния диабет, високото кръвно, инфаркти и инсулти, но и удължава живота им средно до 83 години". "... Най-ефективният начин за унищожаване на нацията е липсата на йод в храната". "... Най-лекият и най-ефективен път за разстройство на здравето на нацията - това е дефицитът на йод в хранителните продукти." "... Дефицитът на йод в хранителните продукти е форма на вътрешен биотероризъм. "... Най-опасната форма на вътрешния биотероризъм е разпространение на йодофобна дезинформация..." "... Йодофобният биотероризъм е реална угроза за нацията и се маскира като защитник на щитовидната жлеза. "... Йодофобният биотероризъм може да бъде предотвратен посредством обучение на медицинските специалисти и общественността."
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

На американците им притрябва петрол и нападнаха Ирак. Дано никога не им притрябват кисело мляко, шкембе чорба и мързеливи хора!

няма нови новини
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
сега
2308
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Благо Георгиев проговори за Гери-Никол и кога ще катурне от трона му Венци Стефанов- изповед от първо лице в "Жълтите новини"
x
ВЕНЕРА ВЛЕЗЕ В РАК! Вижте кои зодии ги очакват любовни успехи!
x