ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва

Само в ПИК
ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва
Автор: ПИК
Дата
Дата
9391
Коментари
9
ТОПИМ СЕ БЪЗВЪЗВРАТНО! Проф. Петър Иванов отсече: България е в клинична демографска смърт, изчезва

Апокалипсисът в България няма да настъпи, той вече е настъпил. България е в клинична демографска смърт. България изчезва. Това заяви директорът на Демографския институт към Българската академия на наука и изкуства (БАНИ) проф. Петър Иванов по БНТ, който казва, че бие камбаната от дълго време за демографския проблем в България, но нещата, за които говори не се приемали.

По думите му още преди 4 години в Брюксел имало конференция за демографските проблеми на ЕС и там бил изнесен доклад "България след българите" от комисаря по регионалното развитие. Тоест отдавна се мисли какво ще стане в България, когато българският етнос изчезне.

"Според изследване на БАН трябвало да се увеличи раждаемостта. Не става дума само за раждаемост, която наистина пада - от 183 000 през 1952 г. до 60 000 през 2015 г. , т.е. три пъти намалява. Смъртността също е най-висока в България - на първо място в света и се нарежда до страни като Чад, Гвинея Бисау, Афганистан, изпреварихме Лесото. И отрицателният прираст е най-голям в света", посочи професорът.

Той посочи и миграцията като компонент на демографската смърт, освен ниската раждаемост и високата смъртност.

"От двадесетте страни в света, които най-бързо намаляват и изчезват, 19 са бивши соцдържави. Това не е случайно. Има някакъв фактор, който действа в тази посока. Това се наблюдава и сред страните с най-много самоубийства, начело с Литва, Унгария и т.н.", посочи Иванов.

Данните на НСИ сочат, че самоубийствата са към 600-700 на година, но това не отговаря на истината. Много са и опитите са самоубийство, като съотношението на самоубийствата към опитите е 1 към 3, казва още професорът.

"На всеки 4 часа в България един човек се самоубива, като тук влизат и самоубийствата по пътищата, защото ако човек знае, че последствията са смъртоносни, той е самоубиец", посочи проф. Иванов.

Той коментира и въпроса за българския генофонд. "През 40-те години, след 9 септември, по данни на американски учени избитите от комунистическия режим са 330 000 души. Това са 6% от населението на България и то носители на добрия генофинд на страната - професори, учени, предприемачи".

Проф. Иванов посочи още, че НСИ крие броя на циганите в България, който нараства. "НСИ казва, че те са 300 000 и намалявали. Истината е, че циганите се увеличават 2 пъти на всеки 20 години. През 1934 г. те са 80 000, а сега са 1,5 млн. души".

"Българският етнос изчезва, изчезват хората със сини очи. Те са били 17,65% през 1934 г., а сега са 12 на сто. Няма да има руси хора, освен блондинки", каза професорът и посочи кой ще заеме мястото на изчезващата българска нация.

"Първата хипотеза, според Йоханес Хан, комисаря по регионално развитие на ЕС, е че 10 млн. европейци трябва да дойдат да живеят в България. БАН предлага да бъдат вкарани емигранти, включително от Азия и Африка. Третата аспирация е на Турция, която отдавна иска да завземе не само Родопския край. На четвърто място са големите братя Русия и САЩ, като последните се ориентират към циганския етнос, който ще преобладава след време".

"България е празно място и може да стане циганска държава, Бъдещето на тази земя не принадлежи на етническите България", пророкува песимистично ученият.

Още по темата
Демографска криза: 764 училища затворени у нас за 14 години
Часовник
12:00
764 общински и държавни училища са закрити през последните 14 години. Това се разбира от писмения отговор на бившия вицепремиер и министър на образованието Меглена Кунева до депутат, цитиран от...
Напиши коментар »
(9)
1
..... вече е и в политическия ни елит. Познаваме ги по начина на УПРАВЛЕНИЕ.
2
Аз лично мога да изтъкна и да алармирам за поне още 10 големи проблема на България. За част от тях имам предложения, как да се решат, а не съм професор от БАНИ. Кухи съвременни български учени. Решения трябват, или поне предложения, а не дърдорене на пейката пред блока.
3
българия е в демографска криза защото алчните български управници окрадоха държавата и няма условия за работа и възход ;всички емигрират -балгари ;цигани ;турци ;няма условия за отглеждане на повече деца с тия ниски доходи;това ще продължи докато не дойдат чужденци министри ; а тоя псевдо професор насочва гнева на хората в неправилна посока ;да каже коя националистична партия го финасира
4
Шайка Автор: Антон ТодоровИздателство: Милениум Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню... Четири години те управляваха България и я повлякога към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха катао "шайка" - персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайно. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчцеста част на обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, покази арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната измама, известна като "български преход".
5
Това е естествена реакция на българина . Как иначе да освободим тая руско-турска колония от крадливи цигани и още по крадливи комунисти. Като няма кого да крадат и кой да ги храни, те ще измрат като вируси, и тогава българите ще се завърнат да възродят държавата!!
6
Професорът е казал нещо, което се вижда и с просто око - циганите геометрически нарастват като брой, българите се топят... Но никой не прави нищо, защото апокалипсисът не е ДНЕС, няма да е и точно утре... а за ВДРУГИДЕН на никого от късогледите ни лидери не му пука. При 6 милиона останали българи и 1,5 милиона цигани - това е 25%! И все се намират многознайковци да опровергават мрачните прогнози, да изтъкват "други проблеми" (никой не казва, че ги няма), да плюят по този, който е казал каква е РЕАЛНАТА КАРТИНА. Ако имате малки деца и още повече - внуци, мислете как ще живеят те с 3 милиона цигани след 20 години - кой ще плаща данъци, кой ще издържа здравната система и кой ще служи в спецчастите, за да потушава все по-честите избухвания на социални конфликти. А, да, можете да гласувате и за партия ДРОМ, още сега.
7
Не е виновен Професора че казва истината, а виновни са ЕСИЧКИ политически боклуци след 1989 , те мислеха за себе си, за куварчетата си, виновна е мутренската политика, виновен е ГЕНОЦИДА, виновни са каналите за дрога и наркотици...виновен е и НАРОДА ч е е заспал и не знае да протестира и измита тази долна политическа паплач....е това е истината. Политиците работеха за богатството си и за лобитата..ето има големи крадени хотели по море и планини, магистрали, крадени заводи и бизнеси, но народа напуска и умира. Питайте политиците и ги судете. Престанете с Философсите дърдорения, отворете картите на истината и спасете България.
8
ЛЕДАХТЕ ЛИ РЕКЛАМНИЯ КЛИП НА БСП? Видяхте ли какво бъдеще и каква промяна готвят за децата ни? Цирк-балони-клоуни! Отново се подиграха с нас!
9
защо нищо не правиш? Само дрънкате глупости без да да търсите причините
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е силният човек в България днес?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си. Не бъдете враждебни към хората, които ви заобикалят. Канализирайте гнева си в полезни действия, които ще ви доведат до видим резултат.
ВИП рожденици
Борис Велчев
Борис Велчев
бивш главен прокурор
Става на: 55 години
Наско Сираков
Наско Сираков
футболист, бивш изпълнителен директор на "Левски"
Става на: 55 години

Пиян мъж към таксиджия: – Свободен ли си? – Да. – Ела тогава да пийнем по едно!