ИНТЕРЕСНО

Топ готвач разкри мръсни тайни за луксозните ресторанти и баровците

Само в ПИК
Топ готвач разкри мръсни тайни за луксозните ресторанти и баровците
Автор: ПИК
Дата
Дата
15029
Коментари
5
Топ готвач разкри мръсни тайни за луксозните ресторанти и баровците

Известният в цял свят британски готвач и телевизионен водещ Гордън Рамзи призна, че посетителите на луксозните ресторанти редовно употребяват кокаин по време на храненето си.  Според думите на Рамзи, този наркотик се явява "мръсна малка тайна на индустрията".

Кулинарът заяви, че дори лично него клиентите са го молили да посипе кокаин върху суфле, като го смеси със захар преди това, но  Рамзи не се съгласявал на това. Топ шеф готвачът също така споменава пред изданието, че е намирал следи от кокаин в тоалетните на всеки един от неговите 31 ресторанта, открити по целия свят, освен в един. В един от случаите, клиентите занесли в тоалетната чиния от масата си, за да приемат кокаина, а след това помолили сервитьора да им смени съда с чист.

Рамзи, който е водещ на популярни кулинарни тв шоута във Великобритания, е решил да посвети на наркотика цяло предаване, като то ще бъде излъчено скоро. Един от най-близките сътрудници на Рамзи, шеф готвачът Дейвид Демпси, почина от употребата на кокаин през 2003 год. Братът на Гордън също е наркоман, който се намираше в Португалия, но от известно време не се знае местоположението му.

Напиши коментар »
(5)
1
Еми нормално е да си взима човек от време на време кокаин стига да е ЧИСТ ,да не е някакъв боклук с примеси.Аз също взимам ,но по малко ..идеята е да не се прекалява.Така човек му е гот,но определено с храна не го взимам защото вкусовите качества на ястието изчезват и няма смисъл.Но кокаина се взима в малки количества с вода,,а ако взимаш малко повече за вечер задължително и алкохол заради сърцето..Течности,това е идеята.Иначе рамзи е добър готвач ,но не му слуша ''китарата''
2
МОЛЯ,ТЪПИ НАРКОМАНИ ДА НЕ РЪСЯТ МОЗЪК И ДА НЕ ФИЛОСОФСТВАТ ТУК!
3
И да молиш и да не молиш това е ? Тъп алкохолик миришещ на чесън.Ходи в гората и не давай акъл кой какво да ръси,п.р.о.с.т.а.к...
4
Убитак,на чесън мирише баща ти ,който го нагъва постоянно,докато пасе овцете целодневно в мизерното провинциално село от където си и ти! А гора има зад съборетината в която живееш,льольо!
5
Нормалните го знаят......наркоманите са измет. Независимо дали са отрепки или с бели якички
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.