БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 13 – 19 март

Само в ПИК
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 13 – 19 март
Автор: ПИК
Дата
Дата
2609
Коментари
0
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 13 – 19 март

Новият наръчник за самолечение чрез средствата на природата „Домашен знахар“ продължава да държи първото място. Уникалният комплект "Йога карти" става все по-търсен с идването на пролетта, когато всички искаме да влезем по-бързо във форма. Полезният сборник с рецепти на готвача на Тодор Живков - бай Данчо отново е сред най-купуваните книги. Нестихващ е интересът и към изключително любопитното изследване на извънземните цивилизации "Първи контакт". А романтичният том „Уроците на любовта“ е балсам за душата, който никой не бива да пропуска.

  1. "Домашен знахар. Лечебни средства, рецепти и практики от народната медицина", Гергана Танева – Книгата събира над 60 рецепти с природни съставки за справяне  с най-разпространените заболявания, сред които бичовете на нашето време - рак, диабет, високо кръвно. Ще можете да научите и да изпробвате различни техники за водолечение, енергийни практики, наричания и заклинания за здраве и благоденствие - всичко от арсенала на народните лечители, които векове наред заслужено са се ползвали с доверието на хората и са помагали при безброй физически и психически оплаквания. Обръщайки се назад, за да почерпим знания от предците ни, избягваме страничните ефекти на лекарствените средства от аптеките.
  2. "Йога карти", Йовита Иванова, Божана Нешева – За пръв път у нас излиза комплект с карти, които подпомагат йога практиката на всеки, който иска да тренира сам у дома си. Красивата кутия събира 40 карти. На лицето на всяка от тях има изображение на един от основните асани в йога, а на гърба - насоки за изпълнението му. Вътре ще откриете и малката книжка "Йога идеи", която дава отговори на основните въпроси, свързани с йога. Картите са разпределени на три нива според трудността на асаните и могат да се използват както от начинаещи, така и от напреднали. Те ще ви дадат възможност да се погрижите за тялото си и да овладеете постоянно търсещия си дух на спокойствие - в любимата ви стая или сред природата.
  3. "Вълшебните рецепти на бай Данчо. Аз, готвачът на Живков 2", Йордан Стоичков – Сборникът съдържа разнообразни рецепти, характерни за родната трапеза. Споделя ги майсторът, готвил двайсет години на Тодор Живков, семейството му и неговите държавни гости. Въпреки това ястията не са "елитарни" или трудни за приготвяне, продуктите за тях са на достъпни цени и лесно се намират на пазара. Някои от гозбите може би знаете и приготвяте от години, но ще е полезно да научите професионалните тънкости за тяхното приготвяне.
  4. "Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните", Алена Кирилова – Впечатляваща, любопитна и потресаваща по мащаба си панорама на познатите космически цивилизации, които влияят на глобалните проблеми на Земята. Сиви, анунаки, рептилии, драконианци, телосианци, лирианци, проционци... С кои от тях световните правителства в сянка имат договорености? На кои планетарни проблеми влияят и как? Какви са техните цели? На тези въпроси в редица свои доклади, статии и книги отговарят световни експерти, уфолози, политолози, писатели. Те основават анализите си на сведения на агент-информатори от ЦРУ, контактьори, свидетели на НЛО феномени и жертви на отвличания от пришълци.
  5.  "Уроците на любовта. Интимните откровения на великите", София Петрова, Габриела Кожухарова – Изящната енциклопедия на любовта събира 40 откъса от класически любовни романи и 46 писма със сърдечни послания на известни личности - както писатели, така и хора от различни области на изкуството, науката и спорта. Налейте си чаша искрящо вино, разгърнете страниците, потопете се в чувствените тайни на вековете и никога не забравяйте, че любовта е подарък, който заслужава да бъде поднасян и приеман с благодарност всеки ден, цял живот.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Към кой член на българското правителство изпитвате най-силно доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек.
ВИП рожденици
Бианка Панова
Бианка Панова
световна шампионка по художествена гимнастика
Гена Трайкова
Гена Трайкова
журналистка
Елена Йончева
Елена Йончева
журналистка, политик
Лили Маринкова
Лили Маринкова
журналистка

Бивш служител в ресторант за бърза закуска работи в аптека: - Касата е свободна, следващият. Клиентът казва: - Един пакет презервативи. - За тук или за в къщи?