БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 13 – 19 март

Само в ПИК
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 13 – 19 март
Автор: ПИК
Дата
Дата
2868
Коментари
0
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 13 – 19 март

Новият наръчник за самолечение чрез средствата на природата „Домашен знахар“ продължава да държи първото място. Уникалният комплект "Йога карти" става все по-търсен с идването на пролетта, когато всички искаме да влезем по-бързо във форма. Полезният сборник с рецепти на готвача на Тодор Живков - бай Данчо отново е сред най-купуваните книги. Нестихващ е интересът и към изключително любопитното изследване на извънземните цивилизации "Първи контакт". А романтичният том „Уроците на любовта“ е балсам за душата, който никой не бива да пропуска.

  1. "Домашен знахар. Лечебни средства, рецепти и практики от народната медицина", Гергана Танева – Книгата събира над 60 рецепти с природни съставки за справяне  с най-разпространените заболявания, сред които бичовете на нашето време - рак, диабет, високо кръвно. Ще можете да научите и да изпробвате различни техники за водолечение, енергийни практики, наричания и заклинания за здраве и благоденствие - всичко от арсенала на народните лечители, които векове наред заслужено са се ползвали с доверието на хората и са помагали при безброй физически и психически оплаквания. Обръщайки се назад, за да почерпим знания от предците ни, избягваме страничните ефекти на лекарствените средства от аптеките.
  2. "Йога карти", Йовита Иванова, Божана Нешева – За пръв път у нас излиза комплект с карти, които подпомагат йога практиката на всеки, който иска да тренира сам у дома си. Красивата кутия събира 40 карти. На лицето на всяка от тях има изображение на един от основните асани в йога, а на гърба - насоки за изпълнението му. Вътре ще откриете и малката книжка "Йога идеи", която дава отговори на основните въпроси, свързани с йога. Картите са разпределени на три нива според трудността на асаните и могат да се използват както от начинаещи, така и от напреднали. Те ще ви дадат възможност да се погрижите за тялото си и да овладеете постоянно търсещия си дух на спокойствие - в любимата ви стая или сред природата.
  3. "Вълшебните рецепти на бай Данчо. Аз, готвачът на Живков 2", Йордан Стоичков – Сборникът съдържа разнообразни рецепти, характерни за родната трапеза. Споделя ги майсторът, готвил двайсет години на Тодор Живков, семейството му и неговите държавни гости. Въпреки това ястията не са "елитарни" или трудни за приготвяне, продуктите за тях са на достъпни цени и лесно се намират на пазара. Някои от гозбите може би знаете и приготвяте от години, но ще е полезно да научите професионалните тънкости за тяхното приготвяне.
  4. "Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните", Алена Кирилова – Впечатляваща, любопитна и потресаваща по мащаба си панорама на познатите космически цивилизации, които влияят на глобалните проблеми на Земята. Сиви, анунаки, рептилии, драконианци, телосианци, лирианци, проционци... С кои от тях световните правителства в сянка имат договорености? На кои планетарни проблеми влияят и как? Какви са техните цели? На тези въпроси в редица свои доклади, статии и книги отговарят световни експерти, уфолози, политолози, писатели. Те основават анализите си на сведения на агент-информатори от ЦРУ, контактьори, свидетели на НЛО феномени и жертви на отвличания от пришълци.
  5.  "Уроците на любовта. Интимните откровения на великите", София Петрова, Габриела Кожухарова – Изящната енциклопедия на любовта събира 40 откъса от класически любовни романи и 46 писма със сърдечни послания на известни личности - както писатели, така и хора от различни области на изкуството, науката и спорта. Налейте си чаша искрящо вино, разгърнете страниците, потопете се в чувствените тайни на вековете и никога не забравяйте, че любовта е подарък, който заслужава да бъде поднасян и приеман с благодарност всеки ден, цял живот.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Нено Димов
Нено Димов
министър на околната среда
Става на: 53 години
Пламен Димитров
Пламен Димитров
президент на КНСБ
Става на: 54 години
Снежана Ботушарова
Снежана Ботушарова
юрист, депутат от ВНС, бивш посланик в САЩ

Млад мъж влязъл в бижутерия. Продавачката казала:

- О, господине, добре сте дошли при нас! Заради наближаващия празник на жената 8 март имаме отстъпка от 20%. Купете нещо за вашето момиче. Можем да ви предложим злато с форма на сърце. Вашето момиче ще се влюби!

Мъжът тъжно казал:

- Аз нямам момиче...

Продавачката учудена казала:

- Не може да бъде! Вие сте снажен, привлекателен, висок мъж, а нямате момиче. Защо така?

Мъжът още по-тъжно казал:

- Жена ми не позволява.