БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 14 - 20 август

Само в ПИК
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 14 - 20 август
Автор: ПИК
Дата
Дата
3803
Коментари
1
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 14 - 20 август

Документалната сензация "Интервюта с Путин" от появата си на пазара неизменно държи челната позиция в класацията по продажби не само на издателство "Милениум", но и на редица големи книжарници. Огромен е интересът и към наръчникът за отслабване "Размерът има значение...", който от началото на сезона отново е на гребена на вълната, може би заради масовия стремеж на нежния пол да влезе бързо и лесно във форма за ваканцията и плажа. Прекрасните романи от поредицата "Под знака на любовта" са сред фаворитите на почитателите на жанра от всички поколения. А "Френската революция..." отново попада във фокуса на вниманието с увлекателното си посвествувание за събитието, предопределило настоящето на Европа.

  1. "Интервюта с Путин", Оливър Стоун - Документалната книга събира записите от десетки срещи между изтъкнатия американски кинорежисьор и документалист Олирън Стоун и Владимир Путин. В тях за първи път руският държавен глава е подложен на „кръстосан разпит“ и отговаря на всякакви въпроси, без ограничение в темите и формулировката им.
  2.  "Размерът има значение (Размерът на талията)", Александра Иванова – Авторката разкрива как е свалила 42 кг за 9 месеца без глад и усилия на волята и тотално е променила живота и самочувствието си. Режимът, който описва, вече има стотици последователи със значителни резултати.
  3. "Морски екстаз", Валънтайн Уилямс - Роман, който съчетава трилър, криминале и омайваща любовна история и потапя читателя в екзотиката на омайни европейски курорти и пусти брегове, обитавани от опасни заговорници.
  4. "Греховни нощи", Ани Виванти - Тя е бледа северна красавица, бунтарка по природа, а той - изваян от абанос южен бог, обрекъл себе си в името на другите. Разделят ги религия, традиции, разстояния и тонове предразсъдъци, но те ще намерят пътя един към друг.
  5.  "Френската революция. От Просвещение до тирания", Иън Дейвидсън - Историята на Революцията и революциите на Дейвидсън обективно и увлекателно проследява как бива извървян пътят от най-възвишеното – Просвещението, до актовете на жесток терор.

Напиши коментар »
(1)
1
http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Лабинск. Решение любого вопроса по асфальтированию в Краснодарском крае. Точно в срок Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... 7 861 241 23 45 ___________________________ благоустройство прудов на даче благоустройство воронеже белгород асфальтирование озеленение и благоустройство зао асфальтирование в пущино
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!