БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 2 - 8 октомври

Само в ПИК
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 2 - 8 октомври
Автор: ПИК
Дата
Дата
3289
Коментари
1
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 2 - 8 октомври

След скандалното интервю на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров в ефира на Нова телевизия миналата седмица книгата му - "Шайка 1", светкавично се подреди на първо място по продажби. Тя измести дори най-продаваната книга от година насам "Размерът има значение...", чийто успех вдъхнови авторката да напише и продължение. Очаквайте "Размерът има значение 2. Наръчникът" следващия четвъртък на вестникарските павилиони. "Голям кулинарен речник" на Дюма остава сред заглавията, предизвикващи огромен интерес. Новата стихосбирка на Недялко Йорданов "Мрън-мрън" също е сред любимите на читателите, наред с документалния хит "Интервюта с Путин" на Оливър Стоун.

1. "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите", Антон Тодоров – Скандалните документи в „Шайка 1” съдържат доста любопитни тайни на ГЕРБ, на които Антон Тодоров попада в архивите. Те са в основата на книгата, която постоянно е сред най-търсените заглавия на издателството.

2. "Размерът има значение (Размерът на талията)", Александра Иванова - Бестселърът за отслабването и оздравяването е на челни позиции по търсене от самото си излизане - преди година. Очаквайте неговото продължение - "Размерът има значение 2. Наръчникът" следващия четвъртък на вестникарските павилиони.

3. "Голям кулинарен речник", Александър Дюма – Увлекателният том на бащата на "Тримата мускетари" не е просто сборник с многообразни описания на храни, рецепти, менюта и кралски трапези, а пъстър калейдоскоп от увлекателни и майсторски разказани истории.

4. "Мрън-мрън", Недялко Йорданов - Новият поетичен шедьовър на любимия на поколения поет събира над 30 най-нови творби, създадени през последната година. Емоциите му, облечени в прекрасни рими, са свързани с родината, с творческото вдъхновение, с житейските равносметки и любовта.

5. "Интервюта с Путин", Оливър Стоун - Документалната книга събира записите от десетки срещи между изтъкнатия американски кинорежисьор Оливър Стоун и Владимир Путин. В тях за първи път руският държавен глава е подложен на „кръстосан разпит“ и отговаря на всякакви въпроси, без ограничение в темите и формулировката им.

Книгите на "Милениум" можете да поръчате на тел.: 02/944 33 18 (от 9 до 16 ч. в делничните дни), на email: sales@milleniumbg.eu или в сайта www.milleniumbg.euПри поръчка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Можете да купите интригуващите заглавия и на столичните aдреси: ул. "Николай В. Гогол" 24, ет. 1, ап. 1А (входът е на ул. "Янтра") и бул. „Мария Луиза“ 92, ет. 3.

Напиши коментар »
(1)
1
Антон Тодоров комуебеца е велик, само как направи така, че да живее от парите на крадливите комунета!! Да го духате червени мишки, и бегом да си купите книгата! Гумен Грипен Гдеф се нааква, като червената мишка Виктор Николаев от страх, само като чуят името на Антон Тодоров Комуебеца!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Жената на програмист го праща на пазар и му казва: - Вземи една пръчка салам... ако има яйца, вземи 10. След половин час той се връща с 10 салама. - Ама защо си взел 10 салама?!?! - Как защо? Имаше яйца...