БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 30 януари - 5 февруари

Само в ПИК
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 30 януари - 5 февруари
Автор: ПИК
Дата
Дата
6431
Коментари
0
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 30 януари - 5 февруари

Премиерната книга „Първи контакт“, представяща мнообразието на извънземните цивилизации чрез подробни описания, десетки илюстрации и задълбочени анализи на уфолози, веднага прикова вниманието на читателите. На висока позиция остава и историческото изследване „Васил Левски. Факти и фикции“, което разбулва всички митове около живота на Апостола. И двете нови заглавия на "Милениум" може да намерите на вестникарските павилиони в страната, както и в книжарниците. Наръчникът за отслабване „Размерът има значение“ и биографията на Доналд Тръмп не излизат от фокуса на читателското внимание от месеци.

  1. „Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните“, Алена Кирилова – Потресаваща и изключително любопитна панорама на всички извънземни раси, които имат взаимоотношения с човечеството. За кои глобални проблеми на нашата планета извънземните носят отговорност и с какво ни помагат?
  2. „Васил Левски. Факти и фикции“, Веселин Игнатов – Сензационното документално разследване дава недвусмислен отговор на един от сакралните въпроси в българската история – кой е предателят на Левски. Авторът разравя миналото и разбулва истината за всички спорни моменти от биографията Дякона.
  3. „Размерът има значение (Размерът на талията)“, Александра Иванова – Авторката успява да свали 42 кг за 9 месеца без глад и усилия на волята. В наръчника за отслабване, оздравяване и подмладяване тя разкрива системата, базирана на българското традиционно хранене, която е следвала.
  4. „Доналд Тръмп: Искам всичко“, Майкъл д’Антонио – Това е най-актуалната и най-обективната биография на феномена Тръмп.  Авторът очертава противоречивия образ на новия американски президент реалистично, критично и с чувство за хумор.
  5. „Соломон и мъдростта на вековете“, София Петрова – Великият еврейски цар Соломон е прочут със своя ум, находчивост и мъдро управление. Поученията му достигат до нас чрез сборника с 44 притчи и безброй безсмъртни сентенции. 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Радио Париж пита: - Какво щеше да стане, ако на проститутките очите им светеха ? Радио Ереван отговаря: - Ами в Париж щеше да има бели нощи. След кратко време се обажда радио Ленинград: - Моля без намеци...