БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 6 – 12 март

Само в ПИК
"Домашен знахар" оглави класацията дни след излизането си
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 6 – 12 март
Автор: ПИК
Дата
Дата
3147
Коментари
0
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 6 – 12 март

Премиерната книга „Домашен знахар“ очаквано застана на първото място веднага след излизането си. Тя фокусира читателския интерес със съвети как да използваме безценните средства на природата, за да бъдем здрави. Полезните сборници с рецепти на готвача на Тодор Живков - бай Данчо, отново са под прожекторите. Комплектът „Йога карти“, романтичната книга „Уроците на любовта“ и наръчникът за отслабване „Размерът има значение...“  са заглавия, които станаха любими на дамите. Те са особено търсени през "женския" месец март, в който емоциите ни, идващата пролет и желанието за по-добра форма ни карат да мислим за физически упражнения, диети и романтични изживявания.

  1. „Домашен знахар. Лечебни средства, рецепти и практики от народната медицина“, Гергана Танева – Над 60 рецепти с природни съставки за справяне  с най-разпространените заболявания, сред които за рак, диабет, високо кръвно. Ще научите още техники за водолечение, енергийни практики, наричания и заклинания за здраве и благоденствие - всичко от арсенала на народните лечители, които векове наред заслужено са се ползвали с доверието на хората и са помагали при безброй физически и психически оплаквания. Днес отново се обръщаме назад, за да почерпим знание от предците ни. 
  2. „Йога карти, Йовита Иванова, Божана Нешева – Комплектът включва 40 карти с изображения на основните асани в йога и насоки за тяхното изпълнение. В красивата кутия ще намерите и малката книжка "Йога идеи", която дава насоки за вашата практика у дома и отговори на основните въпроси, свързани с йога. Картите са разпределени на три нива според трудността на асаните и могат да се използват както от начинаещи, така и от напреднали. Те ще ви дадат възможност вкъщи, на спокойствие, да се погрижите за тялото си и да овладеете постоянно търсещия си дух.
  3. „Аз, готвачът на Живков“, том 1 и „Вълшебните рецепти на бай Данчо“, том 2, Йордан Стоичков – Двата сборника съдържат близо 440 рецепти за салати, постни и месни ястия, риба, супи, баници, каши, десерти и други. Споделя ги майсторът, готвил двайсет години на Първия в държавата, семейството му и неговите важни гости. Въпреки това ястията не са "елитарни", рецептите не са трудни за изпълнение, продуктите за тях са на достъпни цени и се намират на пазара. Това са гозбите от българската традиционна кухня, които може би знаете, но ще е полезно да научите тънкости за тяхното приготвяне.
  4.  „Уроците на любовта. Интимните откровения на великите“, София Петрова, Габриела Кожухарова – Изящната енциклопедия на любовта събира 40 откъса от класически любовни романи и 46 писма със сърдечни послания на известни личности - както писатели, така и хора от различни области на изкуството, науката и спорта. Налейте си чаша искрящо вино, разгърнете страниците, потопете се в чувствените тайни на вековете и никога не забравяйте, че любовта е подарък, който заслужава да бъде поднасян и приеман с благодарност всеки ден, цял живот.
  5. „Размерът има значение (Размерът на талията)“, Александра Иванова – Авторката успява да свали 42 кг за 9 месеца без глад и усилия на волята. Тя разкрива системата на хранене и движение, която е следвала и гарантира, че методът й не изисква глад и усилия на волята. Емоционалната изповед на Александра за борбата й с килограмите, преди да започне чудотворния режим,  и нейните прозрения въздействат емоционално и мотивират читателките да не са отказват от мечтата да се чувстват елегантни, млади, красиви и обичани на всяка възраст.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Влизате в период, в който ще трябва да помислите за бъдещето. Не пренебрегвайте нещата, които са малко интересни за вас сега, много скоро ще станат приоритетни. Наред с ежедневните и рутинни занимания ще ви владеят мисли за новите отговорности, с които предстои да се справите. При някои промяната вече е в ход – в работа, местожителство и с присъствието на нови хора в живота. Прагматично ще насочвате делата си в посоката, която считате за правилна, но не е тайна, че има какво да се желае по отношение на организацията и самоусъвършенстването ви. Покажете готовността си за тях и съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо.
ВИП рожденици
Жеко Алексиев
Жеко Алексиев
художник
Става на: 72 години
проф. Андрей Пантев
проф. Андрей Пантев
историк
Става на: 78 години

Когато Иванчо видя, че крадат колата на съседа, не се поколеба дори секунда, изтича на улицата и паркира на свободното място.