БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 6 - 12 февруари

Само в ПИК
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 6 - 12 февруари
Автор: ПИК
Дата
Дата
8983
Коментари
0
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ за 6 - 12 февруари

Премиерната книга „Уроците на любовта“, която излезе преди броени дни като идеално предложение за подарък на любим човек за Свети Валентин, веднага се изкачи на върха на класацията. Тя интригува читателите с прекрасната селекция от вълнуващи откъси от любовни романи и образци в епистоларния жанр, посветени от известни личности на техните любими. Тематичният сборник освен това привлича погледа като магнит с изящната си и нежна си корица.

„Атентатите на ХХ век“ приковава вниманието с историите за покушения над известни държавници от цял свят. На предна позиция остават и изследванията „Васил Левски. Факти и фикции“ и „Първи контакт“. Наръчникът за отслабване „Размерът има значение“ не излиза от фокуса на читателското внимание от месеци.

  1. „Уроците на любовта. Интимните откровения на великите“, София Петрова, Габриела Кожухарова – Истинска енциклопедия на любовта, която поднася 40 откъса от класически литературни произведения и 46 писма със сърдечни послания на велики личности от XIX век до днес. Книгата е естетско удоволствие, докосващо душата, в което има всичко: от невинните трепети на първата любов и съпружески клетви за вечна вярност, през забранени страсти и еротични блянове, до най-великите любовни истории на всички времена. Налейте си чаша искрящо вино, разгърнете страниците, потопете се в чувствените тайни на вековете и никога не забравяйте, че любовта е подарък, който заслужава да бъде поднасян и приеман с благодарност всеки ден, цял живот.
  2. „Атентатите на ХХ век. Заговори, покушения, политически убийства“, Иван Първанов – Авторът представя най-интересните успешни или осуетени атентати срещу над 70 личности от цял свят, сред които Бил Клинтън, Барак Обама, Владимир Путин, Георги Марков, Александър Стамболийски, Салвадор Алиенде, Индира Ганди, Ицхак Рабин, Зоран Джинджич.
  3. „Васил Левски. Факти и фикции“, Веселин Игнатов – Задълбоченото документално разследване дава отговор на един от сакралните въпроси в историята ни – кой е предателят на Левски, и разбулва истината за всички спорни моменти от живота на Апостола. В седмицата, в която отбелязваме 144 години от обесването на героя, всеки от нас трябва да си даде ясна сметка за действителната личност на гениалния революционер. Тази книга е пряк пък към това прозрение.
  4. „Първи контакт. Секретни данни на ЦРУ за дейностите на извънземните“, Алена Кирилова – Смайваща и изключително любопитна панорама на всички извънземни раси, които имат взаимоотношения с човечеството. С множество илюстрации, таблици и свидетелства, този труд дава представа за онова, до което са се докоснали умовете на десетки световни изследователи на НЛО феномените.
  5. „Размерът има значение (Размерът на талията)“, Александра Иванова – Авторката успява да свали 42 кг за 9 месеца без глад и усилия на волята. Тя разкрива в детайли системата, базирана на българското традиционно хранене, която е следвала. Наръчникът вдъхновява безброй читатели и последователи, които вече свидетелстват за успехите си по пътя към здравето, подмладяването и отслабването.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

По улицата минават празнично украсени коли за сватба, весело свирейки. Една баба коментира: - Ето, още една я откарват с музика да мие чиниите.