Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” за 16 - 22 май

Само в ПИК
Премиерният сборник "Изумруденият град" зае първото място
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” за 16 - 22 май

"21. век" на Недялко Йорданов - с премиера в НДК

Автор: ПИК
Дата
Дата
2577
Коментари
0
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” за 16 - 22 май

Увлекателните разкази на Дженифър Игън бързо грабнаха вниманието на публиката и сборникът „Изумруденият град“ стъпи на първото място още в седмицата на своята премиера. Документалното журналистическо изследване „Русия от Горбачов до Путин“, зае второто място. Трети се подрежда „Новият български съновник“ – енциклопедия за тълкуване на сънищата. Стихосбирката на Недялко Йорданов „21. век. Всички най-нови стихове“, чиято официална премиера ще бъде на 27 май, от 19 часа, в зала 8 на НДК, също се радва на голям читателски интерес.

  1. „Изумруденият град“, Дженифър Игън – Единайсет вълнуващи истории потапят читателя в дебрите на самотата и копнежа, съжаленията и бляновете. Героите – модели и домакини, банкери и ученички – търсят себе си отвъд досегашния си опит. Елегантни и трогателни, разказите в „Изумруденият град“ са възхвала на себеоткриването.
  2. „Русия от Горбачов до Путин“, Аркадий Островски – Уникално изследване на най-новата история на Русия. Главните действащи герои в него са не политиците и икономистите, а идеолозите и журналистите – тези, които носят отговорност както за излизането на Русия от авторитарната система, така и за връщането й към нея.
  3. „Новият български съновник“, София Петрова – В него намират тълкувание близо 3500 явления, дейности и предмети, които могат да се появят в нашите сънища. Сред тях са най-актуални термини от съвременността ни като айфон, фейсбук, скайп, таблет, омбудсман, камикадзе, бурка.
  4. „21. век. Всички най-нови стихове“, Недялко Йорданов – Над 150-те поетични творби в стихосбирката трептят с вълненията, които обичаният поет е изживял от 2000 г. до сега. Новото са музите, които нахлуват в живота му в лицето на неговите внуци и го карат да обяви: „Младостта се завръща“.
  5. „Билковата аптека на Слава Севрюкова: 570 рецепти за вечно здраве“, Звездомира Мастагаркова Със завършено само четвърто отделение Слава Севрюкова е титулувана с „професор” в няколко световни академии и оставя на човечеството безценни знания. Част от тях са техниките, съветите и рецептите за лечение на различни болести, събрани в тази книга.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

В кабинета на венеролога: - Докторе, имам някакво възпаление по интимните ми части! Докторът преглежда пациента и казва: - Секс с непозната, нали? - Как непозната, бе докторе, то целият град я познава!