БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” за 24-30 ноември

Само в ПИК
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” за 24-30 ноември
Автор: ПИК
Дата
Дата
7358
Коментари
0
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” за 24-30 ноември

„Задават се пагубни катаклизми. Но човечеството не ще загине”, пророкува Слава Севрюкова. Прочутата ясновидка, която можеше да види и най-малките елементи в структурата на всяко тяло, предрича бедствия, трета световна война, но и дава надежда. Всички нейни пророчества са събрани в книгата „Слава Севрюкова – Оракулът на на България”, която миналата седмица бе на върха на класацията за най-продавани книги на издателство „Милениум”. След нея идва „Истината за моя баща” на Недялко Йорданов, в която той разобличава обвинителите на баща си. „Чудото Дядо Влайчо” е на трето място. Следва я „Феноменът Димков в 150 рецепти”, а на пето място е „Преподобна Стойна – рецептите на една светица”.

  

1. „Слава Севрюкова – Оракулът на България” – „Смърт. Страшно много смърт. Молете се. Молете се за нашето племе. Молете се за Човечеството – да е по-леко”, казва Слава Севрюкова. Великата пророчица все пак вижда надежда. Казва, че българите ще оцелеят.

2. „Истината за моя баща”, Недялко Йорданов - „Няма нищо по-долно от едно озлобено ченге, от един доносник, който не се спира пред нищо, когато откровено го разобличиш.” С тези думи Недялко Йорданов се заема да разкаже живота на баща си 26 години след като Богомил Райнов го обвинява, че е предал поета Атанас Манчев.

 

3. „Чудото Дядо Влайчо – съдба, рецепти и пророчества” – Пророкът на народа – Дядо Влайчо, е бил заточен в концентрационен лагер от комунистите, забранявали са му да предсказва, затова той излязъл в нелегалност и продължил да помага. В тази книга са събрани най-важното за живота му, пророчества и лечебни рецепти.

 

4. „Феноменът Димков в 150 златни рецепти” – Как по-дълго да запазим младостта си, как да се предпазим от болести, да се излекуваме и да живеем добре? На тези въпроси отговаря книгата за легендарния лечител Петър Димков, която събира най-важните му рецепти.

 

5. „Преподобна Стойна – рецептите на една светица” – Седемдесет и една години след смъртта на Преподобна Стойна е крайно време да си спомним за най-благочестивата си пророчица и да й отдадем почит. Книгата за нея съдържа данни за живота й и голяма част от лечебните й рецепти. 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!