Торнадо е отнесло част от покрива на читалище в Шуменско

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Торнадо е отнесло част от покрива на читалище в Шуменско

51551
на 05.08.2014
Торнадо е отнесло част от покрива на читалище в Шуменско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Торнадо е отнесло част от покрива на читалище „Братство” в Смядово вчера следобед. Това каза за Радио „Фокус” кметът на общината Иванка Петрова.

препоръчано

Тя обясни, че природната стихия е била с продължителност около 5-6 минути и локализирана само в централната част на града. Силният вятър е изкъртил циглите на наскоро ремонтирана покривна конструкция. В резултат на разразилата се буря има и няколко паднали дървета. „За радост няма поражения върху хора, автомобили и друго имущество”, коментира Иванка Петрова. Градът се разчиства от паднали клони. Иванка Петрова допълни, че покривът на читалището е застрахован и изрази надежда щетите да бъдат признати.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК