СВЕТЪТ ДНЕС

ТОТАЛЕН ПОЗОР Спецчастите на САЩ с яка издънка при залавянето на стрелеца от Вегас (ВИДЕО)

Само в ПИК
ТОТАЛЕН ПОЗОР Спецчастите на САЩ с яка издънка при залавянето на стрелеца от Вегас (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
9772
Коментари
2
ТОТАЛЕН ПОЗОР Спецчастите на САЩ с яка издънка при залавянето на стрелеца от Вегас (ВИДЕО)

Американският спецназ е допуснал непростим професионален гаф, допускайки да обърка етажите, когато са търсили килъра, разстрелващ хландокръвно невинни хора. Спецполицаите успяват да поправят грешката си благодарение на пожарната сигнализация, задействала се от барутните газове. 

Бойците от спецподразделението се объркват с два етажа. Докато долу умират зрителите на кънтри концерта, те претърсват 29-ия вместо 32-ия етаж. Заради това те губят 20 безценни минути, опитвайки се да установят позицията на снайпериста. От началото на стрелбата и обаждането на 911 до щурма на позицията на Стивън Падок минава почти час!

По думите на Ранди Сатън, бивш полицай от управлението в Лас Вегас, полицията е изгубила твърде много време, докато търси позицията, от която е стрелял убиецът. В хотел "Менделей Бей" има 3309 стаи и да бъде открита търсената за отрицателно време е почти невъзможно, смята лейтенантът. Полицаите все пак са извадили късмет - задействали са се датчиците за дим: престъпникът е стрелял с такава интензивност, че неголямата стая се е препълнила с барутни газове, които са задействали алармата.

64-годишният убиец се застрелва, когато чува, че полицаите са пред вратата му. Когато спецчастите нахлуват в стаята, освен дима, от който е задействана сигнализацията, те откриват цял склад с оръжие. "Стотици патрони. Шерифът каза, че в стаята са били открити няколко вида огнестрелно оръжие. Стрелецът е бил въоръжен много добре", казва бившият полицай пред  The Washington Post.

Припомняме, че късно вечерта на 1 октомври посетителите и участниците във фестивала на кънтри музиката чуват изстрели. Отначало хората ги мислят за фойерверки или част от звуковите ефекти на концерта. Когато организаторите изключват тонколоните, става ясно, че това е стрелба. Престъпникът стреля непрекъснато по препълнената с хора площадка. Долу започва паника.

Американските власти признаха, че това е най-кървавият разстрел в съвременната история на страната. В резултат на стрелбата на Стивън Падок загиват 59 души, а ранените са над 500. Мотивите за ужасното престъпление не са ясни и до днес. Падок е мултимилионер, имал е всичко, от което се е нуждаел. Поведението му изненадва дори най-близките му хора.

Превод: ПИК 

 

Напиши коментар »
(2)
1
Да ви имам тъпия кабалокраварски "спецназ" де не мо'й да бро' и!!! Теа са пълен т@ш@к!!!
2
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В. Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти. BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем. Эффективен в любом возрасте. http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей. Не содержит вредных для здоровья консервантов. Не имеет противопоказаний. Запатентованный синергический фитокомплекс. http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму. Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Няма да ти дам пари за сладолед и толкоз! – вика майката.

- Добре – отговаря синчето, – но като влезем в магазина ще ти викам “бабо”!