ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ! Починалото дете от катастрофата на Е-79 е от Сърбия, на 13 години е

Инциденти

ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ! Починалото дете от катастрофата на Е-79 е от Сърбия, на 13 години е

36341
на 18.06.2017
ТОТАЛНА ТРАГЕДИЯ! Починалото дете от катастрофата на Е-79 е от Сърбия, на 13 години е
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

13-годишно момче е загинало при катастрофата между Струмяни и Градешница. Това съобщиха за ПИК от пресцентъра на МВР.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

По първоначална информация ставаше въпрос за дете на 16 година, но по-късно е установено, че става дума за починало момче на 13 години, което е от Република Сърбия.

Вследствие на катастрофата в болницата за активно лечение в Благоевград се били приети 7 души, от които четирима възрастни и 3 деца, едно от които е загиналото. Вследствие на пътнотранспортното произшествие главен път Е-79 в района на инцидента бе затворен в двете посоки, но към този момент движението на автомобилите е възстановено и се осъществява и в двете посоки.

Припомняме, че катастрофата е станала между два леки автомобила, единият от тях е със сръбска регистрация. В него са пътували семейство с две деца – на 13 и 10 години.

В другия автомобил са пътували софиянци, които се връщали от почивка. Там ранените са трима.
Колите са се ударили челно малко преди 12.00 часа между селата Долна Градешница и Струмяни. Автомобилите са пострадали много и се е наложила намесата на спасителни екипи, които да ги разрежат и да извадят от там ранените.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК