ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА! Погребват още днес жертвите от Хитрино в други села

Региони

ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА! Погребват още днес жертвите от Хитрино в други села

21192
на 11.12.2016
ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА! Погребват още днес жертвите от Хитрино в други села
Автор:   ПИК

Близките им са принудени, защото в моргата няма място

Последвайте ни в Google News Showcase

Днес жертвите на експлозията в Хитрино  ще бъдат погребани в съседни населени места, съобщи БНР.
Решението е тежко за близките на загиналите, но се налага от факта, че в моргата на шуменската болница няма достатъчно места.

Ако не бъдат погребани, телата на загиналите ще трябва да се откарат в моргите на болници в други градове, което пък още повече ще затрудни близките им.

Междувременно в Хитрино днес официално беше обявено бедствено положение заради изтичането на газ от две цистерни и усложнената ситуация около изпускането му.

Цистерните от цялата обърнала се композиция още се на релсите, цялото село е евакуирано, електричеството е спряно.

От полицията отправиха апел към жителите на Хитрино по никакъв начин да не навлизат в ограничителния периметър. „Първи приоритет е да осигурим безопасността на хората, които в момента извършват операцията по източването на цистерните. Всичко останало е на втори план“, заявиха министърът в оставка Румяна Бъчварова и главният секретар на МВР Георги Костов след заседание на кризисния щаб, проведено сутринта.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК! Росен Желязков контра на Нинова: Има си ред за моята оставка - надявам се да прочете внимателно, че... ГОРЕЩО В ПИК! Росен Желязков контра на Нинова: Има си ред за моята оставка - надявам се да прочете внимателно, че...
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК