ГАЛЕРИЯ ШОУ

ТРАГЕДИЯТА НЯМА КРАЙ! След опита за самоубийство на дъщеря си Теодора, Анахид Тачева се бори за живота си!

Само в ПИК
ТРАГЕДИЯТА НЯМА КРАЙ! След опита за самоубийство на дъщеря си Теодора, Анахид Тачева се бори за живота си!

Говорителката припада, след като научава, че детето й е в кома

Автор: ПИК
Дата
Дата
56676
Коментари
5
ТРАГЕДИЯТА НЯМА КРАЙ! След опита за самоубийство на дъщеря си Теодора, Анахид Тачева се бори за живота си!

Трагедията в прочутата фамилия Цоневи става все по-голяма! След като Теодора Цонева, дъщеря на актьора Коста Цонев и легендарната говорителка Анахид Тачева, опита да сложи край на живота си, като се натрови с антидепресанти и алкохол, сега и животът на майка й е в опасност. 

Лошата вест е застигнала Анахид в Ню Йорк, където тя гостува на малката си дъщеря Ани, омъжена за американец. В началото новината за комата на Теодора е била поднесена деликатно на Анахид заради нейните 77 години и крехкото й здраве. Тя обаче влязла в интернет и научила истината, че всъщност Теодора е в кома. Непреживяата още мъка по сина й Митко Цонев, който внезапно си отиде миналата година на 58, и тежкото състояние на щерка й, силно притеснили Анахид. Тя спряла да се храни и два дни по-късно получила хипогликемичен шок, паднала й захарта, кръвното й отишло към критичните показатели 60 на 30 и припаднала, твърди столичен седмичник. 

Животът й бил в опасност, но благодарение на Ани, която по същото време е била в дома си, говорителката се свестила след поглъщането на няколко лъжици захар и литър вода. 

Както ПИК писа в понеделник, Теодора Цонева е излязла от кома в неделя вечерта и състоянието й се подобрява. Тя все още е под лекарско наблюдение в "Пирогов". 

 

 

Още по темата
УЖАСНА ТРАГЕДИЯ! Дъщерята на Анахид Тачева в кома след опит за самоубийство! Сестрата на Митко Цонев - Теодора, бере душа в "Пирогов"
Часовник
17:49
Преди малко повече от година Анахид Тачева погреба сина си Димитър Цонев, а днес е сполетяна от нова жестока трагедия. Голямата й дъщеря Теодора е направила опит за самоубийство, в тежка кома е и...
Напиши коментар »
(5)
1
ВААПРОС: БОРИСОФ МЕДЕНО ГАРНЕНЦЕ ЛИ Е НА ЦРУ / ХЪНИ ПОТТ /...?...ШО ЦРУ Е ШУГАР СТИК....А ЦЕЦО ШЕ ПРЕДАДЕ ЛИ БОРИСОФ ?....ПИТАМЕ ДЕДО УНКЕР....ОН ВИКА ЧЕ НЕ ГО ПОЗНАВА !....ПИТАМЕ МУТА НАЧИ ТАНТЕ....КОИ БОРИСОФ ВИКА ТЯ.....ПИТАМЕ ЦИПРАКИ НАЧИ ЦИПРАС....ОН ВИКА АИ ГАМОТИ.....ПИТАМЕ РИУТЕ ХОЛАНДЕЦО....И ОН НЕ ЗНАИЕ БАЦО....А СЕ ПРЕГРАШТА С НЕГО....МИ БИЛО ГЕИ ПРОТОКОЛ.....ПИТАМЕ ЦЕЦО....НАЧИ ЦУФТАН ....БОРИСОФ КООЛKУ БЕ ТИ Е БЛИЗАК ?....ЦЕЦО БЕГА !....НАЧИ ?.....
2
САВЕЦКА USA !............ДЕНЯТ СИ ОТИВА САВЕЦКА USA ИДВА !..................................ЦУПТА GFR ЛИ....ОН ИБЕ НЕКЪФ МАТРЯЛ У БАНКЯ !....
3
ЦУПТА МУПТА ЛИ СИ НЕ ЗНАМ!сОЦИАЛИЗМА СИ ОСТАНА СЛЕД 1989!САМО ВЕЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВЕН А ЧАСТЕН!!!!чАСТЕН СОЦИАЛИЗЪМ Е СТРОЯ А НЕ КАПИТАЛИЗЪМ!!!ЗАТОВА аНГЛИЯ БЯГА!!!!!ЩОМ АНГЛИЯ БЯГА ЗНАЧИ НЕ Е ДОБРЕ РАБОТАТА!!!!!а УСА СА ПЛОД НА АНГЛИЯ толар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=$
4
Koй миризлив неук показалец посмя да сложи минус на коментар номер 3?!А?!!!!!!Да вземе да попрочете малко и тогава да си употребява пръста с който си бърка в носа след като си бръкне в аналното отверстие!!!
5
smeh пиши нормално и никой няма да ти бърка в разпорения гъз ! ЗАЩОТО ИСТИНАТА НЕ СЕ КАЗВА ПО ЗАОБИКОЛЕН НАЧИН ! А ти СЕ ОПИТВАШ ДА Я КАЖЕШ КАТО МИЖИТУРКА !
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Трима ловджии си говорят за жените си: - Моята е като сърна! Стройна, нежна, с големи влажни очи? - А моята е хитра, лукава, бърза – като лисица. – А моята пък, да ви кажа, външно изглежда като човек.....