ТРАГЕДИЯТА СЕ РАЗРАСТВА! Пета жертва в Хитрино - момче почина от раните си в болницата

Региони

ТРАГЕДИЯТА СЕ РАЗРАСТВА! Пета жертва в Хитрино - момче почина от раните си в болницата

28173
на 10.12.2016
ТРАГЕДИЯТА СЕ РАЗРАСТВА! Пета жертва в Хитрино - момче почина от раните си в болницата
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пета жертва взе трагедията в Хитрино. Това е 18-годишен младеж. Починал е заради множеството си травми в болницата в Шумен, съобщи директорът на медицинското заведение в предаването "Събуди се" на Нова телевизия. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"Чу се много силен гръм. Ама си останах на леглото от страх. После видях, че са счупени прозорците на къщата. Няма я вратата", каза леля Донка, единствената засега останала неевакуирана жена в Хитрино (на снимката). Тя се обадила на сина си да дойде при нея в селото. 

Припомняме, че цистерните са на русенската фирма „Булмаркет“. Инцидентът е станал малко преди 06:00 ч. близо до гарата на селото, чул се е силен тътен. Унищожена е сградата на гарата. Прозорците на много къщи са потрошени, а някои имоти са и запалени.

На място има екипи на пожарната от Русе, Варна и Търговище. Част от цистерните са били с пропилен, три са били с пропан-бутан.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК