ТРАГЕДИЯ! Георги от Извор се запалил до българското знаме! Предсмъртното му писмо със зов за Левски и Ботев

Региони

ТРАГЕДИЯ! Георги от Извор се запалил до българското знаме! Предсмъртното му писмо със зов за Левски и Ботев

65316
на 05.09.2017
ТРАГЕДИЯ! Георги от Извор се запалил до българското знаме! Предсмъртното му писмо със зов за Левски и Ботев
Автор:   ПИК

68-годишният Георги Зайчев, който тази сутрин си драсна клечката в бургаското село Извор,  се оказа голям патриот. Отчаяният мъж не случайно избрал да сложи край на живота си пред кметството. Целта му не била да бъде забелязан от повече хора, а да го направи до българското знаме, разположено пред сградата, научи "Флагман" от близки на Георги.

Флагман.бг успя да разбере какво пише болният мъж и в предсмъртното си писмо. Той зовял революционерите Христо Ботев и Васил Левски да спасят България „от ада, в който се намира”.


Следите от кръв напомнят за ужаса от тази сутрин, цялото село е в шок

Георги от години имал психични проблеми. Преди време е лежал в психиатричната болница в Раднево. Двамата му синове, които са на възраст над 40 г., също били с психични отклонения. Те постоянно го тормозели и най-вероятно отчаяният мъж затова решил да сложи край на живота си, твърдят техни съседи.


Семейната къща на Георги

„Жена му също е много болна, на хемодиализа е. Сигурно пак са се скарали със синовете и той просто не е издържал. Тежък живот има цялото семейство, бедничкият Георги, дано се оправи”, споделя позната на семейството.

68-годишният мъж първо се залял със запалителна течност, наръгал се в корема няколко пъти, след което си е драснал клечката. Бързата реакция на кмета на с. Извор и свидетели на ужаса е успяла да го спаси. В момента Георги се намира в реанимацията на УМБАЛ-Бургас за ревизия на раната на корема. Той има изгаряния на долните крайници, както и по лицето. Раните му са обработени и предстои да бъде транспортиран в Клиниката по изгаряния във Варна, съобщиха за Флагман.бг от пресцентъра на бургаската болница.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 159
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК