Джигит с "Голф" погуби 7-годишно момиченце, след като се блъсна в паркирана кола (обновена)

ЧАС ПИК

Джигит с "Голф" погуби 7-годишно момиченце, след като се блъсна в паркирана кола (обновена)

26835
на 23.06.2014
Джигит с Голф погуби 7-годишно момиченце, след като се блъсна в паркирана кола (обновена)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

7-годишно момиченце загина нелепо, след като див шофьор помля паркирана кола.

препоръчано

59-годишният джигит от село Малчика летял с "Голф"-а си по булевард „Русе“ в Плевен. При движение с несъобразена скорост, в посока улица „Георги Кочев“ загубил контрол над управлението, излязъл извън платното за движение вдясно и се ударил в паркирано „Рено-Маскот“, съобщава "Плевен за Плевен".

Вследствие на удара пътуващото на задната седалка на колата му 7-годишно момиченце от София е получила травма на главата. С опасност за живота е настанена за лечение в Неврохирургично отделение при УМБАЛ „Георги Странски“ – Плевен, където е починало. 

Извършен е оглед на местопроизшествието. Уведомен е дежурен прокурор при ОП-Плевен. За престъпление по чл.343, ал.1, буква „в“, във връзка с чл.342, ал.1 от НК работа продължава разследващ полицай.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК