ТРАГЕДИЯ! Докато плачем за Европа, невинни деца умират в жестоки мъки от химически оръжия (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Само в ПИК
ТРАГЕДИЯ! Докато плачем за Европа, невинни деца умират в жестоки мъки от химически оръжия (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)
Дата
Дата
16944
Коментари
9
ТРАГЕДИЯ! Докато плачем за Европа, невинни деца умират в жестоки мъки от химически оръжия (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Ужасяваща химическа атака бе извършена вчера в Сирия. Малки деца се борят за живота си след най-жестокото нападение до момента. Докато целия свят гледа към жертвите в Русия и загиналите в Санкт Петербург, 58 човешки живота напуснаха този свят, без много шум. Съветът на ООН се събира извънредно, но какво ще констатира, химическа атака, загинали деца, поредни сирийци загубили живота си във войната, нищо ново, нищо интересно. Ще напишат доклад, ще осъдят нападението и до там. За тях цветя никой няма да постави, за тях сълзи Европа няма да пролее, те са сирийци, във война са, всичко е позволено. 

Нима обаче стотици хиляди деца заслужават това, нима световните сили не могат толкова години да решат войната там, нима нямат ресурса, финансите и бойната готовност да прекратят тази лудост? Имат? Защо не го правят е друг въпрос, на който аз не се наемам да давам оценки. 

Фактите са следните. Никой не може да отрече, че това е поредния случай на жестокост. Ако трябва да направим сравнение, може би само лагерите на Хитлер може да се конкурират с този ужас. С тази разлика, че в Сирия не ги затварят в газовите камери, а ги трепят така, докато децата играят на топка, падат и умират, поразени от химическо оръжие, в жестоки мъки, наистина жестоки, много по-страшни от бомбите на джихадистите, много по-ужасяващи...

Нека пролеем поне една сълза за тези невинни деца, нека поне веднъж Айфеловата кула угасне и за тях, нека поне веднъж помислим какво наистина се случва там! 

КАДРИТЕ ВЪВ ВИДЕАТА НЕ СА ЗА ХОРА СЪС СЛАБА ПСИХИКА 

Голяма част от жертвите са деца. Идлиб е смятан за бастион на джихадистите в Северозападна Сирия. Асад отхъврли обвиненията. Москва също отрича руски самолети да са извършвали бомбардировки в района 

Около 7 сутринта местно време, сирийският град Хан Шейхун е събуден от въздушни удари. Линейките непрестанно водят нови и нови пострадали, всички те със сходни симптоми - световъртеж, гадене, задушаване

Противоречива е информацията около броя на загиналите, както и конкретното химическо оръжие, което е използвано. Според лекарите обаче, всичко сочи, че е използван смъртоносният газ зарин

Шажул Ислам, лекар в болницата в Хан Шайхун: "Тази болница вече е препълнена с пациенти, които са били изложени на химическа атака. Това не е хлор. Виждал съм как изглежда подобно нападение, а днешното определено не е такова. Всички пациенти са със свити зеници, а така влияе заринът. Ще съберем доказателства и който желае може да изследва материалите . Подобни нападения се превърнаха в ежедневие в Сирия, а светът просто седи и гледа безучастно."

Часове по-късно болницата, в която са настанени пострадалите, също е поразена от въздушен удар

 

Напиши коментар »
(9)
1
Ударени са складове с оръжие на рая на града.Никой не е знаел,че там има складирано химическо оръжие НА ДЖИХАДИСТИТЕ ! Тези жертви са на тяхната съвест. Това са умерените джихадисти-с хим.оръжие. А кой доставя компонентите за тези снаряди-Франция и Германия.Тоест-тези които най-крякат в момента.
2
Потресен съм.....това варваство светът ще го види ли....та това са деца!!!
3
Потресен съм.....това варваство светът ще го види ли....та това са деца!!!
4
До бай Иван. бай Иване, когато твоите внуци и деца /не дай се боже/ умрат по този начин ще ти видим дали ще говориш така?
5
На кой му пука за тая измет,щом си ортак с терористите това те чака.
6
Приказната страна САЩ...........На тяхната съвест е............
7
На чиято и съвест да е, дано се пържат в ада!
8
За неразбралите- убийците имам предвид. Светът е ужасно място, защото има ужасни хора. Дори животните са по-човечни.
9
Ехооооооооо,знаете ли какви фантастично красиви страни бяха:Ирак,Либия и Сирия. Цялата човешка история се преплиташе там.Всички плодове,които растат по света,бяха по пазарите им. Добри или лоши,Кадафи и Садам,контролираха и осигуряваха мир. Обаче... Петролът им беше повече и CNN,започна да предава директните бомбардировки върху Ирак. Камерите бяха в самолетите,танковете,по каските на войниците...Абе шоу...Американска работа...Журналистите ни се празнехаа от кеф...Но тогава арабите загиваха демократично и на никой не му пукаше. Сега тези които загиват от американците-мрат случайно,ставали грешки,ама когато мрат при изтребване на ислямисти-било много лошо... Алооооооо,на всички ви е ясно защо е така. Ако ми напишете едно място,където янките са установили мир -просто черпя...Айде със здраве...Бат Бойко!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

На пазара.

- Тези маратонки чие производство са?

- Италиански!

- Но вижте, под стелката пише, че са китайски!

- За нормалните хора са италиански, а за любопитните – китайски!