Трагичната катастрофа на "Хемус" станала заради сблъсък между ТИР-ове! Вижте потресаващи кадри от касапницата (обновена и снимки 18+)

ЧАС ПИК

Трагичната катастрофа на "Хемус" станала заради сблъсък между ТИР-ове! Вижте потресаващи кадри от касапницата (обновена и снимки 18+)

271069
на 08.10.2015
Трагичната катастрофа на Хемус станала заради сблъсък между ТИР-ове! Вижте потресаващи кадри от касапницата (обновена и снимки 18+)

Последвайте ни в Google News Showcase

"На магистралата има ужасна мъгла, сигурно тя е причинила катастрофата". Това заяви оченвидец пред ПИК. Според него лошите метеорологични условия са виновникът за касапницата.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

По първоначални данни причина за инцидента е, че един тежкотоварен камион е засякъл друг. В резултат на удара, влекачите са се отделили от ремаркетата.

Припомняме, че в зверския инцидент на магистралата трима души намериха смъртта, петима други, сред които и дете, се борят за живота си.

В тежката катастрофа са участвали над 50 коли. В момента задръстването е километрично. Аварийната лента е почистена за пременаването на линейки, пожарна и патрулки. Автомобилите се отбиват по обходен маршрут. 

Вижте ексклузивни кадри от ужаса на магистрала "Хемус":

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК