Трамвай №20 не пламна по чудо

Лична драма

Трамвай №20 не пламна по чудо

32140
на 12.10.2015
Трамвай №20 не пламна по чудо
Автор:   "Ретро"

Последвайте ни в Google News Showcase

Качих се, както обикновено, на трамвай №20 от спирката при театър „София”. Така към 18, 20 часа се прибирам по „Шипченски проход” до „Николай Коперник”. Мотрисата беше сдвоена. Валеше дъжд и се метнах в задната талига.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Още с влизането пътниците ми се сториха странно напрегнати. На гара Подуене осъзнах, че в трамвая мирише на барут или на нещо изгоряло. Започнах да се озъртам подозрително я за терористи, я за авария. Много от хората слязоха от задушливата миризма, а възрастна жена стискаше внучето си и се разплака. При мола ватманката се качи във втория вагон, ровичка из електрическите табла, но вместо да евакуира пътниците, продължи безхаберно. От високата скорост по правия участък към румънското посолство трамваят започна да вие и да се тресе. Не дочаках своята спирка и слязох на „Александър Жендов” при Външно министерство. И с прости очи при потеглянето на мотрисата се виждаше, че накладките на едни от колелата са откачени, блокират от триенето и произвеждат искри, които всеки момент могат да подпалят целия трамвай. Не знам как и докъде са стигнали останалите пътници, но аз тръгнах пеша пода дъжда, за да не рискувам повече живота си.

 

 

 

Тихомир СТОЙЧЕВ, София

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК